O Hamilton σε συνεργασία με την Monster δημιουργεί το δικό του energy drink

O Hamilton σε συνεργασία με την Monster δημιουργεί το δικό του energy drink

Η εταιρεία βάζει τον Βρετανό στη λίστα των αθλητών που αποτελούν το παγκόσμιο energy roster της

Η Monster Energy είχε εδώ και καιρό μια καλή συνεργασία με τη Mercedes-AMG Petronas Μotorsport Τeam. Τώρα επεκτείνει αυτή της τη συνεργασία και προσωπικά με τον Lewis Hamilton. 
 
Ο τρις παγκόσμιος δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας πως είναι ενθουσιασμένος που θα  συνεργαστεί με το Monster Energy για τη δημιουργία του δικού του energy drink και πως αυτό ήταν κάτι που πάντα ήθελε από την αρχή της συνεργασίας τους.



Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία που έχει η εταιρεία με τον Hamilton εκτός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και το γεγονός ότι αυτό τονίζεται ιδιαίτερα στη σχετική ανακοίνωση μας αφήνει να καταλάβουμε πως ενδεχομένως θα υπάρξει και συνέχεια.
 
O πρόεδρος και CEO της Monster Energy, Rodney Sacks δήλωσε: «O Lewis είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός αθλητής και φίλος της εταιρείας, οπότε αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας
Εξυπακούεται πως η συνεργασία μας με την Mercedes-AMG Petronas Motorsport Τeam θα συνεχιστεί δυνατά και στο μέλλον. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Lewis και εκτός αγώνων, περιμένουμε ότι θα προσφέρουμε σύντομα στους fans μας μια μοναδική εμπειρία. Ο Lewis τώρα, μπαίνει στην λίστα των παγκοσμίου φήμης αθλητών, οδηγών και προσωπικοτήτων που αποτελούν το παγκόσμιο energy roster».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube