Ο Hamilton μας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας Μercedes

Ο Hamilton μας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας Μercedes

Διαγωνισμός για να δείτε από κοντά το ολοκαίνουργιο μονοθέσιο των πρωταθλητών

Το 2017 είναι μια χρονιά ορόσημο για τη Formula1 δεδομένων των πολλών και σημαντικών αλλαγών που θα έχουν τα μονοθέσια. 

Ακόμη πιο σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στη Mercedes όχι σε τεχνικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο ανθρώπων, αφού ο οδηγός της που κατάκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Nico Rosberg, λίγες μέρες μετά τη στέψη του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.  

 

Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου πάντως των Γερμανών θα γίνει στο Silverstone στις 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. 

Έτσι, η Mercedes έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τη Ferrari που αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της όπλου. Αλλά οι πρωταθλητές δεν αρκέστηκαν μόνον σε αυτό. 

Ανέβασαν ένα βίντεο με τον Lewis Hamilton με το οποίο καλούν όλους τους φίλους τους να μπουν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο διαδίκτυο και να διεκδικήσουν να είναι παρόντες ως VIP καλεσμένοι στη παρουσίαση, αλλά να έχουν και το προνόμιο να δουν από κοντά την W08 να κάνει τους πρώτους της γύρους στη διάσημη βρετανικη πίστα. 

 

Το σίγουρο πάντως μέχρι στιγμής είναι ότι το ένα από τα δύο μονοθέσια θα οδηγεί ο Hamilton. Για το δεύτερο, όλα τα δεδομένα δείχνουν τον Bottas όμως αν δεν ανακοινωθεί επίσημα ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά.  

Δείτε το βίντεο με τον Hamilton και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. Όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση: Και αν σου κάτσει;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube