Ο Ecclestone θα πιέσει για μονοθέσια με περισσότερη φασαρία

Ο Ecclestone θα πιέσει για μονοθέσια με περισσότερη φασαρία

Μετά τη Μελβούρνη οι περισσότεροι φίλοι της F1 είναι απογοητευμένοι από τον ήχο των φετινών μονοθεσίων, και ο Bernie θέλει να κάνει κάτι γι' αυτό.

Ο Bernie Ecclestone δήλωσε «τρομαγμένος» από το γουργουρητό που κάνουν τα φετινά μονοθέσια της Formula 1, αφού πιστεύει ότι αυτό θα απομακρύνει χορηγούς και θεατές από το άθλημα. Άλλωστε είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τους νέους κινητήρες πριν καν κάποιος από αυτούς πάρει μπρος.

Μετά το GP της Μελβούρνης τα τηλέφωνα μεταξύ του Bernie Ecclestone, του Jean Todt (προέδρου της FIA) και του Ron Walker (επικεφαλής του Αυστραλιανού GP) πήραν φωτιά. Ο Walker, αναφερόμενος στον ήχο που παράγουν τα νέα μονοθέσια, δήλωσε ότι «δεν είναι αυτό για το οποίο πληρώσαμε. Θα αλλάξει οπωσδήποτε».

Από την πλευρά του ο Bernie Ecclestone επιβεβαίωσε ότι ψάχνει «τρόπο να τα κάνουμε να ακούγονται σαν αγωνιστικά αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατόν αλλά το εξετάζουμε». Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα, αλλά οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να αναμένονται μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. «Ας πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες και μετά βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και όλη τη σεζόν, θα είναι πολύ αργά τότε», δήλωσε ο Ecclestone.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube