O Ames Key ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Toro Rosso

O Ames Key ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Toro Rosso

Πρόκληση η αναβάθμιση των επιδόσεων της ομάδας.

Ο Ames Key θα παραμείνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Toro Rosso ύστερα από την παράταση της σύμβασής του με την ομάδα.

Ο 45χρονος Key πήγε στην Red Bull από τη Sauber το 2012 και από τότε βρίσκεται στο τεχνικό τμήμα της Toro Rosso. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του τεχνικού προσωπικού της Toro Rosso με νέες προσλήψεις.

Η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του δίχως όμως να διευκρινίσει για πόσο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος δηλώνει ευτυχής που θα παραμείνει στην οικογένεια της Toro Rosso και ευχαρίστησε τον Franz Tost και την Red Bull για τη συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toro Rosso: Δύσκολα τα πράγματα σε Spa και Monza

Τόνισε πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους της, αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί πάνω στο μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι άλλο από τους κινητήρες της Renault

Aπό την πλευρά του ο Franz Tost δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το μέχρι τώρα έργο του Key, υπογραμμιζοντας ότι όχι μόνον έχει αναβαθμίσει σε τεχνικό επίπεδο την ομάδα, αλλά έχει επιδείξει και εξαιρετικές διοικητικές ικανότητες και συντονίζει άψογα τα διάφορα τμήματα τόσο στη Faenza και στο Bicester.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube