Niki Lauda: Πολύ καλά έκανε ο Hamilton και αγνόησε τις εντολές

Niki Lauda: Πολύ καλά έκανε ο Hamilton και αγνόησε τις εντολές

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής «αδειάζει» τη Mercedes για τις εντολές στον Βρετανό στη διάρκεια του GP της Ουγγαρίας

Ο Niki Lauda δικαιώνει τον Lewis Hamilton λέγοντας πως είχε απόλυτο δίκιο όταν δεν υπάκουσε τις εντολές της ομάδας να αφήσει τον Nico Rosberg να τον προσπεράσει, τονίζοντας πως η ομάδα ήταν σε πανικό(!). 

Ο Lauda λέει πως μετά από το δεύτερο πιτ στοπ οι Hamilton και Rosberg ήταν σε διαφορετική στρατηγική, με τον Rosberg να πρέπει να μπει στα πιτ και πάλι, την ώρα που ο Hamilton σκόπευε να πάει μέχρι το τέλος. 

Η Mercedes -είπε ο Lauda- έχει συνηθίσει φέτος να έχει το προβάδισμα και οι δύο οδηγοί της να μάχονται για την πρώτη θέση. Όμως έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με τη βρεγμένη πίστα στην αρχή και τις εισόδους του αυτοκινήτου ασφαλείας στη συνέχεια, τους άγχωσε...

Είναι σαφές πως ο Nico δεν έφτασε ποτέ τον Lewis σε απόσταση DRS, οπότε και ο Lewis δεν είχε κανένα λόγο να υπακούσει. Η εντολή ήρθε μέσα από μια κατάσταση πανικού, όπου η ομάδα έβλεπε να χάνει, υπογράμμισε ο Lauda, ενώ στην ερώτηση για το τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Hamilton απάντησε πως «εγώ δεν θα είχα καν απαντήσει».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube