Ναυάγησαν οι συνομιλίες Toro Rosso με Honda

Ναυάγησαν οι συνομιλίες Toro Rosso με Honda

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους Ιάπωνες

Αδιέξοδο σημειώθηκε στις συνομιλίες Toro Rosso με Honda στην προσπάθεια των Ιαπώνων να βρουν μια δεύτερη ομάδα στην οποία να προμηθεύουν κινητήρες για το 2018.
 
Η Honda είχε ξεκινήσει τις συνομιλίες μετά το σπάσιμο της συμφωνίας με τη Sauber, όμως φαίνεται ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. 
Έτσι, η Toro Rosso θα συνεχίσει να τρέχει και το 2018 με κινητήρες Renault, την ώρα που για τους Ιάπωνες τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλά για την επόμενη χρονιά. 
 
Και αυτό διότι πλέον έχουν μόνον τη McLaren με την οποία αν τα σπάσουν τότε είναι αναγκασμένοι να αποχωρήσουν από τις πίστες της F1. 
 
Από την άλλη, αν η McLaren μείνει χωρίς τη Honda, τότε η μόνη της επιλογή θα είναι η Renault κάτι που δεν θα είναι και τόσο καλό για την McLaren με δεδομένο ότι στη Renault εργάζονται πυρετωδώς για την εξέλιξη του αυτοκινήτου για τη νέα σεζόν και θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτούς να έχουν μια ακόμη ομάδα να προμηθεύουν με κινητήρες. 
Nα σημειώσουμε εδώ ότι Ferrari και Mercedes έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθενται να προμηθεύσουν με κινητήρες τη McLaren.
 
Όπως και νάχει οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Σεπτέμβριο, οπότε άπαντες τηρούν στάση αναμονής. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube