Montezemolo: H Ferrari είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Montezemolo: H Ferrari είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Ο ισχυρός άνδρας της Scuderia απαντά στις φήμες για αποχώρησή του

Στο περιθώριο του GP  στη Monza  τα φώτα της δημοσιότητας έφυγαν για λίγο από τους πρωταγωνιστές οδηγούς και έπεσαν στον ισχυρό άνδρα της Ferrari, τον Luca di Montezemolo.

Αιτία οι φήμες που φούντωσαν μέσα στο καλοκαίρι και τον ήθελαν να αποχωρεί από το τιμόνι της Ferrari. Ο ίδιος πάντως διέψευσε τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν είμαι στη Ferrari για να κάνω διακοπές. Αντίθετα δουλεύω σκληρά". Παράλληλα υπογράμμισε πως οι φήμες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τoνίζοντας πως κατά καιρούς ακούγονται διάφορα σενάρια τα οποία στη συνέχεια διαψεύδονται στην πράξη.

Μάλιστα ο Montezemolo τόνισε πως η Ferrari είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του και πως όλοι προετοιμάζονται για μια μεγάλη στιγμή στο τέλος της χρονιάς, που δεν θα είναι άλλη από την ανακοίνωση ενός ιστορικού ρεκόρ που θα έχει να κάνει με τα οικονομικά αποτελέσματα. 

Ο Montezemolo κατέληξε πως μαζί με τον Μarco Mattiacci δουλεύουν πολύ σκληρά με κύριο άξονα τη βελτίωση της οργάνωσης στην F1. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να στοχεύσουμε τις διακρίσεις τόνισε ο Montezemolo  καταλήγοντας πως κατέστησε σαφές τον Μάρτιο στους μετόχους ότι είναι έτοιμος να "πολεμήσει" για τα τρια επόμενα χρόνια.

Αν και όταν υπάρξουν κάποια νέα για μένα, θα είμαι ο πρώτος, τονίζω ο πρώτος, που θα σας τα πω, είπε βάζοντας τέλος στις φήμες. 

Από τη δική του πλευρά ο Μarco Mattiacci αρνήθηκε να σχολιάσει τις όποιες φήμες λέγοντας πως έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει στη Scuderia

Διαψεύδει και ο Briatore

To παρόν στη Monza έδωσε και το πρώην αφεντικό της Renault, Flavio Briatore ο οποίος τώρα ασχολείται με το ποδόσφαιρο όντας πρόεδρος στην QPR. O Briatore έδωσε και αυτός τη δική του απάντηση στις φήμες σχετικά με τον Montezemolo  λέγοντας πως μίλησε μαζί του και όλα είναι αναληθή.

Μάλιστα τόνισε με σημασία πως στα τελευταία χρόνια που ο Luca είναι στο τιμόνι της Ferrari έχει σημειωθεί αλματώδης πρόοδος και πως αν η ομάδα δεν πάει καλά αυτό δεν θα έχει να κάνει με τον Montezemolo, τον οποίο - όπως είπε με νόημα - θα βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμη εδώ στη Monza.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube