Μονοετές συμβόλαιο με τη Ferrari θέλει ο Vettel

Μονοετές συμβόλαιο με τη Ferrari θέλει ο Vettel

Σκοπός του να κρατήσει την πόρτα ανοικτή για μεταγραφή το 2019

Ο Sebastian Vettel φαίνεται να μην θέλει μακροχρόνια δέσμευση με τη Ferrari, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. 
 
Ο Γερμανός τετράκις Παγκόμσιος Πρωταθλητής θέλει να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο με τη Scuderia και αυτό για να αφήσει την πόρτα ανοικτή γιοα τυχόν μεταγραφή του το 2019 σε άλλη ομάδα, που δεν είναι άλλη από τη Mercedes.
 
Παρά το γεγονός ότι η Scuderia του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο και μάλιστα με πολύ καλούς οικονομικούς όρους, ο Γερμανός επιμένει να υπογράψει μόνο για ένα χρόνο. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της φινλανδικής εφημερίδας Ilta Sanomat που αναπαράγει και το Autoweek, στην άκρη του μυαλού του Vettel φαίνεται να είναι το γεγονός ότι το 2019 λήγει το συμβόλαιο του Hamilton, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Vettel έχει ήδη υπογράψει ένα είδους προσύμφωνο με τη Mercedes να είναι ελεύθερος από δεσμέυσεις την κρίσιμη εκείνη περίοδο. 
 
Ο ίδιος απέφυγε να δηλώσει συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά στο μέλλον του στη Scuderia, αρκούμενος να επισημάνει πως αυτό που κύρια τον ενδιαφέρει αυτόν και την ομάδα, είναι να έχουν μια όσο καλύτερη χρονιά φέτος και να κυνηγήσουν την κατάκτηση του τίτλου. 
 
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως στο τέλος θα γίνει με «αλλαγή φρουράς» ανάμεσα σε Vettel και Hamilton με τον Βρετανό να φοράει την κόκκινη φόρμα και τον Γερμανό να μετακομίζει σε μια γερμανική ομάδα. 
Προς το παρόν πάντως όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα των εικασιών και των φημών και μένει να περιμένουμε έως το Grand Prix στην Monza, όπου όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί το μέλλον τόσο του Vettel όσο και του Raikkonen στη Scuderia

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube