McLaren: Πάμε στην Αυστραλία έχοντας λύσει τα περισσότερα προβλήματά μας

McLaren: Πάμε στην Αυστραλία έχοντας λύσει τα περισσότερα προβλήματά μας

Η McLaren ταλαιπωρήθηκε όσο καμία άλλη ομάδα στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος της F1, η McLaren εμφανίζεται αισιόδοξη για τη χρονιά που έρχεται δηλώνοντας πως πλέον έχει ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Eric Boullier, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν τα μονοθέσια στις δοκιμές της Βαρκελώνης, τονίζοντας ότι έγινε πολλή δουλειά πίσω από τις κουρτίνες στο εργοστάσιο, δουλέψαμε σκληρά και πλέον μπορούμε να πούμε πως στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς θα έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Χαρακτηριστικό του «πονοκεφάλου» της ομάδας είναι πώς στα δύο 4ήμερα των δοκιμών στη Βαρκελώνη, οι δύο οδηγοί της ομάδας, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν όλο το διαθέσιμο χρόνο, ταλαιπωρούμενοι από ουκ ολίγα προβλήματα που παρουσίαζαν τα μονοθέσια της McLaren.

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του Fernando Alonso ο οποίος τόνισε ότι στην αρχή των δοκιμών πηγαίναμε σχεδόν «ψάχνοντας». Το αυτοκίνητο έχει πολλές δυνατότητες, πολύ καλύτερες από πέρυσι, αλλά πλέον έχουμε μάθει πολλά και είμαστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε στην Αυστραλία όπου θα δούμε τι ακριβώς δουλειά έχουμε κάνει. Επί της ουσίας – κατέληξε – είναι το πρώτο αληθινό τεστ της χρονιάς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube