Marchionne: O Vettel είναι πολύ πιο... Ferrari από τον Alonso

Marchionne: O Vettel είναι πολύ πιο... Ferrari από τον Alonso

Tα καλά λόγια για τον Γερμανό, «άδειασαν» τον Fernando Alonso.

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ferrari επέλεξε ο Sergio Marchionne για να πλέξει το εγκώμιο του Sebastian Vettel και ταυτόχρονα για να «αδειάσει» τον Fernando Alonso.

Το μεγάλο αφεντικό της Scuderia αφού υπογράμμισε ότι ο Γερμανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πέτυχε από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα  3 νίκες και 14 συνολικά παρουσίες στο βάθρο, τόνισε πως απέδειξε από την πρώτη ημέρα της ένταξής του στην ομάδα την ταύτισή του με τη φιλοσοφία της επιδεικνύοντας ένα εξαιρετικό πάθος.

«Γινόταν κάθε μέρα και καλύτερος και στο τέλος της χρονιάς όλοι αισθανόμαστε πώς ο Sebastian είναι κοντά μας μια δεκαετία. Ο Sebastian αποδείχθηκε πιο Ferrarista και από τον Alonso που ήταν κοντά μας πέντε χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sergio Marchionne.

Είχε προηγηθεί χαιρετισμός του Vettel σε... άπταιστα ιταλικά κάτι που ενθουσίασε τόσο τον Marcionne όσο και όλους τους παρευρισκόμενους. Άλλωστε ο Vettel το συνήθιζε αυτό από την αρχή της παρουσίας του στην ομάδα, με αποκορύφωμα τον χαιρετισμό του που είχε ξεσηκώσει τους τιφόζι στο ιταλικό GP.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέλλον της Ferrari στην Formula 1, o Marchionne απέφυγε να επαναλάβει τα περί αποχώρησης της ομάδας που είχε πει λίγες μέρες πριν (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ) και αρκέστηκε να τονίσει πως «η δουλειά που κάνουμε τώρα θα φανεί αν απέδωσε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία και στο πόσο θα έχουμε καλύψει τη διαφορά από τη Mercedes»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube