Luca di Montezemolo: Tα νέα για τον Schumacher δεν είναι καλά

Luca di Montezemolo: Tα νέα για τον Schumacher δεν είναι καλά

Ο πρώην πρόεδρος της Ferrari μίλησε με συγκίνηση για τον Michael

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Luca di Montezemolo για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher.
 
Εχω επαφή με την οικογένεια και παίρνω συνεχώς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Michael, αλλά τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζοβάνι Φλόρις, ο πρώην πρόεδρος της Ferrari άφησε να εννοηθεί ότι το κλίμα δεν είναι αισιόδοξο για την κατάσταση του Σουμάχερ.
 
Μάλιστα, συγκινημένος πρόσθεσε: «Έχει υπάρξει ένας σπουδαίος πιλότος, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί μία μεγάλη ανθρώπινη και επαγγελματική διαδρομή, είχαμε τη χαρά να αποκτήσουμε τα παιδιά μας σχεδόν παράλληλα. Η ζωή είναι πραγματικά περίεργη».
 
Για εμάς (εννοούσε τη Ferrari) θα είναι πάντα ο αγαπημένος μας οδηγός, ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες. Στην καριέρα του σαν οδηγός είχε μόνον ένα σοβαρό ατύχημα το 1999 και τότε ήταν δικό μας λάθος, όχι δικό του. Δυστυχώς η πτώση του στο σκι, τον κατέστρεψε», πρόσθεσε.
 
Όσο για εκείνους που σχολίασαν ότι ο Schumi δεν λάμβανε μέτρα ασφαλείας όσο έκανε σκι ο Montezemolo απάντησε: «Δεν είναι αλήθεια ότι ο Michael είναι ριψοκίνδυνος σκιέρ. Εκτός πίστας ήταν πάντα προσεκτικός».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube