Ιδού και η νέα Sauber C34

Ιδού και η νέα Sauber C34

H Sauber αποκάλυψε και αυτή το μονοθέσιό της για το 2015, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του σήμερα Παρασκευή.

Μη έχοντας πάρει ούτε ένα βαθμό το 2014, η ελβετική ομάδα ελπίζει με το νέο της μονοθέσιο να ξαναβρεί την παλιά φόρμα της που της επέτρεπε να διεκδικεί θέσεις στο βάθρο τις προηγούμενες χρονιές.

Η Sauber επέλεξε για φέτος έναν πολύ πιο εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό μπλε και κίτρινου, αντί για τον περσινό συνδυασμό γκρι και κόκκινου.

Το φετινό μονοθέσιο, που εξακολουθεί να έχει κινητήρα Ferrari, έχει επίσης ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση ρύγχος, με πιο στρογγυλεμένη άκρη από οποιοδήποτε άλλο έχουμε δει φέτος.

Η Sauber έχει επικεντρωθεί για βελτίωση σε τρεις τομείς: την ταχύτητα στις αργές στροφές, τη μείωση του βάρους και τη σταθερότητα στο φρενάρισμα.

Η C34 έχει πιο λεπτά sidepods σε σχέση με τη C33 και τα ψυγεία είναι τώρα τοποθετημένα οριζόντια. Η χωροθέτηση στο πίσω μέρος του μονοθεσίου είναι πολύ πιο «σφιχτή» και η προσπάθεια της ομάδας να μειώσει το βάρος κάτω από το επιτρεπόμενο όριο διευκολύνθηκε από την άνοδο του τελευταίου στα 702 kg για φέτος.

Η ομάδα έχει επίσης ένα εντελώς νέο οδηγικό δίδυμο για το 2015, με τους Marcus Ericsson και Felipe Nasr να αντικαθιστούν τους Adrian Sutil και Esteban Gutierrez.

O Ericsson θα είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει την C34, στις δοκιμές εξέλιξης της Jerez, την Κυριακή.

Το μονοθέσιο όμως στις πρώτες αυτές δοκιμές δεν θα είναι το τελικό, αφού θα χρησιμοποιεί ακόμα κάποια εξαρτήματα από τη C33. Αυτά θα αντικατασταθούν με νέα, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube