Η Ferrari προσφέρει στον Vettel 120 εκατ. για νέο τριετές συμβόλαιο

Η Ferrari προσφέρει στον Vettel 120 εκατ. για νέο τριετές συμβόλαιο

Οι πρώτες συζητήσεις του Γερμανού οδηγού με τον Sergio Marchionne έγιναν στο περιθώριο του Αυστριακού Grand Prix.

H Ferrari θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Sebastian Vettel για τα επόμενα τρία χρόνια, προσφέροντας στον Γερμανό οδηγό ένα συμβόλαιο της τάξης των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, τονίζοντας παράλληλα πως οι πρώτες συζητήσεις με τον Sergio Marchionne έγιναν στο περιθώριο του Αυστριακού Grand Prix.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει πολλές συζητήσεις αλλά και ακόμη περισσότερα σενάρια για τυχόν μετακινήσεις κορυφαίων οδηγών

Ανάμεσα στα τελευταία είναι και ένα που θέλει τη Mercerdes να χτυπά την πόρτα του Vettel, σενάριο όμως που δεν φαίνεται να έχει μεγάλη δόση αλήθειας, τουλάχιστον όχι πριν το 2019

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Toto Wolff έμμεσα «σπρώχνει» τον Vettel να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους κόκκινους, λέγοντας πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη γι' αυτόν αν ο Γερμανός δεν έμενε στην ομάδα για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. 

Πολύ πιο βέβαιο πάντως είναι το γεγονός ότι ο Γερμανός θέλει να μείνει στη Scuderia ειδικά αν καταφέρει φέτος να κατακτήσει και το πρωτάθλημα με την κόκκινη ομάδα.

Ο Marchionne πάντως ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «αν ο Vettel παραμείνει ή όχι στη Ferrari είναι καθαρά δική του υπόθεση».

Στο παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων ο Γερμανός πιέζει την ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Kimi Raikkonen για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο. Είναι προφανές ότι ο Vettel αισθάνεται πολύ πιο ασφαλής έχοντας σαν ομόσταυλό του τον Raikkonen και δεν θέλει με τίποτα να σκεφτεί ότι του χρόνου μπορεί να έχει στη Scuderia τον Max Verstappen... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube