Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο μηχανικός της Ferrari

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο μηχανικός της Ferrari

Όλα καλά, σχολιάσε ο ίδιος στα social media ανεβάζοντας φωτογραφία από το νοσοκομείο του Μπαχρέιν.

Ο μηχανικός της Ferrari που τραυματίστηκε στη διάρκεια του πιτ-στοπ του Kimi Raikkonen στο GP του Μπαχρέιν χειρουργήθηκε με επιτυχία. 

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στα social media στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μετά την επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος που υπέστη σε κνήμη και περόνη, σχολιάζοντας πως “η εγχείρηση πέτυχε, ευχαριστώ όλους όσοι ανησύχησαν για μένα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ, τίποτε άλλο”.

Ο Francesco Cigarini τραυματίστηκε σοβαρά από τον πίσω αριστερό τροχό του Raikkonen όταν ο οδηγός της Ferrari ξεκίνησε πριν ολοκληρωθεί η αλλαγή ελαστικών. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τα μέλη του ιατρικού τιμ της πίστας που μετά τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. 

Από την πλευρά του ο Raikkonen δήλωσε  πως δεν μπορούσε να δει τι γινόταν στο πίσω μέρος του μονοθεσίου. Είδα το πράσινο φως και ξεκίνησα, είπε. Αυτό έπρεπε να κάνω. Την επόμενη στιγμή η ομάδα μου είπε να σταματήσω και σταμάτησα τον αγώνα. 
Η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ από τη FIA για "ανασφαλή εκκίνηση από πιτ-στοπ", ενώ η Scuderia δήλωσε πως θα ερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατυχημα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube