Hamilton: Ελπίζω αύριο να έχουμε μια όμορφη μάχη...

Hamilton: Ελπίζω αύριο να έχουμε μια όμορφη μάχη...

Οι πρώτες δηλώσεις του Βρετανού μετά την pole position στη Monza

H πρώτη pole position του Hamilton στους τελευταίους οκτώ αγώνες όπως ήταν φυσικό χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βρετανό οδηγό.

Ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις του έστειλε ένα μήνυμα στον ομόσταυλό του ενώ παράλληλα πανηγύρισε δεόντως την επιστροφή του στη μάχη για το πρωτάθλημα όπως αυτή σηματοδοτήθηκε από τη σημερινή του επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές του ιταλικού Grand Prix.

Eίμαι πολύ περήφανος για τους μηχανικούς μου, είπε ο Hamilton. Κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα είχαμε το διήμερο και με σκληρή δουλειά να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. 

Σε ό,τι αφορά στον αυριανό αγώνα ο Βρετανός τόνισε πως τόσο αυτός όσο και ο Rosberg  είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν μακρυά από οδηγίες της ομάδας. Αυτή άλλωστε ήταν η απόφαση που πάρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (σσ: αρκεί να μην υπάρξουν συμβάντα σαν αυτό στο Spa) και κατέληξε: Ελπίζω να έχουμε μια όμορφη μάχη και να κάνουμε ακόμη 1-2 για την ομάδα μας. Αισθάνομαι πολύ καλά-κατέληξε- και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγώνα. 

Τέλος, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπισε έως τώρα είπε πως παρά τα όσα συνέβησαν εξακολουθεί να είναι είναι αισιόδοξος. Τα παιδιά στα πιτ μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά ότι και αν συμβεί και δεν μπορείς ποτέ να ξεκινάς έναν αγώνα σκεπτόμενος τι μπορεί να σου τύχει. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube