H McLaren επιβεβαιώνει πως ο Alonso υπέστη διάσειση εξαιτίας του ατυχήματος

H McLaren επιβεβαιώνει πως ο Alonso υπέστη διάσειση εξαιτίας του ατυχήματος

Στο νοσοκομείο για μια ημέρα ο Ισπανός οδηγός, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία

Η McLaren επιβεβαίωσε πως ο Alonso υπέστη ελαφρά διάσειση εξαιτίας του ατυχήματος που είχε στη Βαρκελώνη στη διάρκεια των χθεσινών δοκιμών.

Ο Ισπανός αμέσως μετά το ατύχημα βγήκε από το μονοθέσιο και είχε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο της πίστας και από εκεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις για προληπτικούς, όπως αρχικά ανακοινώθηκε, λόγους.

Στην αξονική που του έγινε οι γιατροί διέγνωσαν ελαφρά διάσειση, όπως επιβεβαίωσε αργότερα και η ομάδα του και για το λόγο αυτό παρέμεινε νοσηλευόμενος.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, δήλωσε πως το ατύχημα του Alonso είναι ένα από τα συνήθη που συμβαίνουν τόσο σε αγώνες όσο και σε δοκιμές και δεν έχει να κάνει με κάποια “αστοχία” στο μονοθέσιο.

Και ενώ ο Ισπανός θα είναι πανέτοιμος σε τρεις εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος στην Αυστραλία, ο άλλος οδηγός της ομάδας, ο Jenson Button δηλώνει πως στον πρώτο αγώνα δεν πρέπει να περιμένουμε νίκη ή έστω κάποια διάκριση, γιατί ακόμη το μονοθέσιο δεν έχει δείξει ότι έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. 

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα», λένε στελέχη της ομάδας, «αλλά θα επιστρέψουμε την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube