GP Βραζιλίας: «Αντίο» με δάκρυα από τον Massa [video]

GP Βραζιλίας: «Αντίο» με δάκρυα από τον Massa [video]

Η εγκατάλειψη του Βραζιλιάνου και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από θεατές και ομάδες

Το ιδανικό θα ήταν να ανέβει στο βάθρο στον τελευταίο αγώνα στην πατρίδα του. Αλλά αυτό δεν έγινε.
Το αμέσως καλύτερο θα ήταν να τερματίσει τον αγώνα αλλά ούτε και αυτό έγινε. 
 
Ο Massa όμως γνώρισε την αποθέωση από θεατές και ομάδες όταν εγκατέλειψε μέτα από ατύχημα στον επεισοδιακό χθεσινό αγώνα της F1 στη Βραζιλία.

 
Επί πέντε σχεδόν λεπτά ο σκηνοθέτης ξέχασε τον αγώνα και επικεντρώθηκε στην πορεία του Massa από την σπασμένη Williams στα πιτ της ομάδας, μια πορεία γεμάτη συγκίνηση, δάκρυα, χειροκρότημα και αγκαλιές στον Βραζιλιάνο όχι μόνον από τους «δικούς του» ανθρώπους, αλλά και από τους μηχανικούς της πρωταθλήτριας Mercedes και της παλιάς του ομάδας, της Ferrari.

 
«Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, είπε ο Βραζιλιάνος λίγο μετά. Ο Θεός γνωρίζει, τι σχεδίαζε με εμένα. Αυτός με σταμάτησε σε αυτό το σημείο. Υπήρξε τόση αγάπη, τόσο πολλή υποστήριξη και τόσο πολλά δάκρυα. Ακόμη και από αυτούς, με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Όλοι στέκονταν εκεί και με χειροκροτούσαν, αν και δεν πήγε καλά εδώ ο αγώνας», τόνισε καταλήγοντας: «Ευχαριστώ όλους, όσους με βοήθησαν στην καριέρα μου έστω για ένα δευτερόλεπτο. Είναι μία τεράστια ικανοποίηση για εμένα, να βρίσκομαι μετά από 15 χρόνια εδώ, να έχω τόσους πολλούς φίλους και να έχω μάθει τόσα πράγματα». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube