GP Βελγίου: Έξαλλοι με τον Verstappen οι Raikkonen και Vettel

GP Βελγίου: Έξαλλοι με τον Verstappen οι Raikkonen και Vettel

Τόσο για το συμβάν στην πρώτη στροφή του αγώνα όσο και γιατί ο Verstappen έκλεισε τον Iceman με 300 km/h

Mε τον οδηγό της Red Bull τα έχουν βάλει οι δύο οδηγοί της Ferrari σε ό,τι αφορά στο συμβάν της πρώτης στροφής στον αγώνα του Βελγίου.
 
Ο Ολλανδός που είχε πολύ κακή εκκίνηση βρέθηκε στην πρώτη στροφή πίσω από τις δύο Ferrari και στην προσπάθειά του να ανακτήσει τις χαμένες θέσεις χώθηκε στην εσωτερική βάζοντας το μονοθέσιό του σχεδόν όλο πάνω στα κερμπς
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να στριμωχθεί η Ferrari του Raikkonen ανάμεσα στη Red Bull του Verstappen και την άλλη Ferrari του Vettel που προσπαθούσε να περάσει από την εξωτερική. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους με τις δύο Ferrari να χτυπούν μεταξύ τους. 
Οι δύο οδηγοί της Ferrari θεωρούν ότι ο Ολλανδός δεν έπρεπε να χωθεί εκεί μέσα στην πρώτη στροφή, με τον Verstappen να ισχυρίζεται πως υπεύθυνος για το συμβάν είναι ο Vettel o οποίος προσπάθησε να στρίψει και να περάσει από την εξωτερική, όταν στη συγκεκριμένη στροφή δεν χωρούν - όπως είπε - τρία μονοθέσια. 
 
Ωστόσο, ο Raikkonen έχει και άλλα παράπονα για τον 18χρονο οδηγό της Red Bull που έχουν να κάνουν με την προσπάθειά του να περάσει εμπρός από τον Oλλανδό. 
Ο Iceman φωνάζει διότι σε μια μεταξύ τους μάχη και με ταχύτητα κοντά στα 300 km/h, ο Verstappen του έκλεισε την πόρτα και τον ανάγκασε να φρενάρει για να μην χτυπήσουν. 
 
«Θέλω τις δίκαιες μάχες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση παρολίγο να είχαμε ένα πολύ άσχημο ατύχημα αν δεν φρενάριζα», είπε ο Raikkonen
Δεν είναι δυνατό, συνέχισε να πρέπει να φρενάρω δυνατά μετά την Eau Rouge με την ταχύτητα που κινούμασταν επειδή μου έκλεισε την πόρτα αλλάζοντας κατεύθυνση την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν μου έχει συμβεί, είπε, με κανέναν άλλο οδηγό. Κάτι δεν πάει καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κατέληξε, αλλά το χειρότερο είναι πως ουδείς νοιάζεται... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube