GP Ρωσίας: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

GP Ρωσίας: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Φωτογραφίες και παραλειπόμενα από το πρώτο ρωσικό Grand Prix

Η παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν μόνο τυχαία δεν ήταν στο Σότσι, όπου φιλοξενήθηκε το πρώτο Grand Prix της Ρωσίας και σίγουρα δεν εμφανίστηκε εκεί μόνο και μόνο για να παραδώσει το τρόπαιο του νικητή στον Lewis Hamilton

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έδωσε το στίγμα του στον πρώτο αγώνα στη χώρα του, αποδεικνύοντας πως η πολιτική και η Formula 1 σε πάρα πολλές των περιπτώσεων πάνε… χέρι-χέρι. Άλλωστε, όπως φάνηκε και από την TV, οι σχέσεις του με τον Bernie Ecclestone είναι πολύ καλές και οι δύο άνδρες όταν συναντήθηκαν αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα από την εξέδρα των επισήμων.

Ο Jules Bianchi, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας μετά το φρικτό ατύχημα του στη Suzuka, δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχει στο πρώτο ρωσικό Grand Prix και οι σκέψεις όλων ήταν εκεί και στη μάχη που δίνει.

Περίπου 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα οι μηχανικοί σταμάτησαν τις προετοιμασίες τους και οι οδηγοί βγήκαν από τα μονοθέσιά τους ώστε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον 25χρονο συνάδελφό τους. Οι 21 οδηγοί (η Marussia έτρεξε με ένα μονοθέσιο σε ένδειξη σεβασμού προς τον Γάλλο) σχημάτισαν ένα κύκλο στην ευθεία της εκκίνησης κύκλο και στη μέση τοποθέτησαν προσωπικά τους αντικείμενα.

Κατά τα λοιπά, εντυπωσιακές θηλυκές παρουσίες "έντυσαν" τον αγώνα, ακροβατικά σμήνη έδωσαν το δικό τους σόου πριν από την έναρξή του και βέβαια όλοι ήταν εκεί για να δώσουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Jules Bianchi που δίνει την κρίσιμη μάχη στο νοσοκομείο της Ιαπωνίας, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή στο Grand Prix της Σουζούκα. 

Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν σήμερα στο Grand Prix της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube