GP Oυγγαρίας: Το παράκανε ο Ricciardo λέει ο Rosberg [video]

GP Oυγγαρίας: Το παράκανε ο Ricciardo λέει ο Rosberg [video]

Ο Γερμανός σχολιάζει την καθοριστική επαφή που είχε με τον πιλότο της Red Bull

Παρά το γεγονός ότι - όπως δηλώνει - σέβεται την απόφαση της FIA, o Rosberg επιμένει πως η ευθύνη για την κρίσιμη επαφή που του στέρησε το βάθρο ανήκει στον Ricciardo.
 
Ο οδηγός της Mercedes ήταν δεύτερος και μάλιστα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να εμπλακεί και σε μάχη με τον Vettel για να διεκδικήσει την πρώτη θέση, όταν είχε επαφή με τον Αυστραλό που του στέρησε τη δυνατότητα για μια θέση ψηλά στη βαθμολογία που θα μείωνε τη διαφορά του από τον Hamilton ο οποίος είχε από νωρίς τεθεί εκτός μάχης. 
 
H FIA αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο συμβάν και αποφάσισε να μην τιμωρήσει κάποιων εκ των δύο οδηγών, ωστόσο ο Rosberg αν και λέει πως σέβεται την απόφαση των αγωνοδικών, ισχυρίζεται πως ο οδηγός της Red Bull το παράκανε και πως θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την επαφή. 
 
Ημουν στην ιδανική γραμμή, λέει ο Γερμανός, και παρόλα αυτά ο Ricciardo ήρθε και με ακούμπησε με την αεροτομή του. Σε κάθε περίπτωση από την εξέλιξη αυτή μόνον ο Hamilton είναι ευτυχισμένος, ο οποίος είδε τον ομόσταυλό του και μεγάλο του αντίπαλο να χάνει την ευκαιρία να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει. 
 
Δείτε το βίντεο από το συμβάν ανάμεσα σε Rosberg και Ricciardo.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube