GP Μεξικού, Vettel: «Να πάει να γ@#*ει ο Charlie» [video]

GP Μεξικού, Vettel: «Να πάει να γ@#*ει ο Charlie» [video]

Δεν προλάβαινε να βάζει «μπιπ» ο σκηνοθέτης στις συνομιλίες του Vettel με την ομάδα στους τελευταίους γύρους του Μεξικανικού GP.

Ο Vettel είχε μια σειρά συμβάντων στους τελευταίους επεισοδιακούς γύρος του μεξικανικού GP. Μια διπλή μονομαχία με τους οδηγούς της Red Bull.

Κυνηγούσε τον Max Verstappen και τον κατεδίωκε ο Daniel Ricciardo. Όταν έκανε την κίνηση και είχε ουσιαστικά περάσει τον Ολλανδό, εκείνος έκοψε την στροφή και συνέχισε μέσα από την αμμοπαγίδα διατηρώντας τη θέση του. Στην συνέχεια τον καθυστερούσε προκειμένου να ευνοηθεί ο Ricciardo που είχε κολλήσει πίσω από την Ferrari. Ο Vettel αμύνθηκε σκληρά στην επίθεση του Αυστραλού και κράτησε την θέση του. Όλα αυτά όμως τον έκαναν έξαλλο και έβγαλε όλα του τα νεύρα στον ασύρματο. Δείτε στο τέλος του άρθρου με τα συμβάντα που εξόργισαν τον Vettel και κάποιες από τις συνομιλίες, και διαβάστε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο:

Ύστερα από το συμβάν με τον Verstappen
Vettel «Κάνε στην άκρη, για το Θεό, κάνε στην άκρη… Είναι μ@@@ς, αυτό είναι… Μόνο εγώ βλέπω αυτό που συμβαίνει; Με καθυστερεί για να με περάσει ο Ricciardo;»

Ύστερα από το συμβάν με τον Ricciardo
Vettel «Ειλικρινά, θα χτυπήσω κάποιον. Νομίζω ότι έχω κλατάρισμα πίσω αριστερά»
Μηχανικός Riccardo Adami «Τα λάστιχα είναι μια χαρά, τα λάστιχα είναι μια χαρά»

Ύστερα από την καρό σημαία
Μηχανικός Riccardo Adami «Ο Charlie (Whiting) είπε…»
Vettel «Ναι, ξέρεις κάτι; Θα σου δώσω εγώ ένα μήνυμα για τον Charlie. Πες του να πάει να γ@#*ει. Ειλικρινά. Να πάει να γ@#*ει».
Vettel «Πρέπει να μου δώσει τη θέση. Τέλος!».
Επικεφαλής ομάδας, Maurizio Arrivabene «Sebastian, Sebastian ηρέμησε. Ηρέμησε. Είναι υπό εξέταση το συμβάν. Το ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά ηρέμησε. Βάλε το κεφάλι σου να σκεφτεί και θα μιλήσουμε αργότερα».
Vettel «ΟΚ, ελήφθη Maurizio».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube