Γκρίνια από τον Alonso για την εμφάνιση στην Αυστραλία

Γκρίνια από τον Alonso για την εμφάνιση στην Αυστραλία

Ο Ισπανός δήλωσε πως τα κόκκινα μονοθέσια χρειάζονται ακόμη βελτίωση για να γίνουν ανταγωνιστικά

H φτώχεια φέρνει γκρίνια λέει η λαϊκή παροιμία και στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται, αν και μιλάμε για... φτώχεια επιδόσεων.

Ο λόγος για τη Ferrari και για τις δηλώσεις του Alonso αμέσως μετά το GP στην Αυστραλία, με τον Ισπανό να τονίζει πως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την εμφάνισή του, αλλά και αυτήν του Kimi Raikkonen.

Ο Ισπανός ξεκίνησε 5ος και έδωσε μάχη με την Force India του Nico Hulkenberg που ξεκινούσε 7ος αλλά πέρασε μπροστά, κάτι που κατάφερε να κάνει όχι τόσο χάρη στη δύναμη της Ferrari, όσο χάρη στη στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα στα πιτ στοπ.

Ακόμη και έτσι όμως, ο Alonso ένοιωθε την ανάσα του Γερμανού στο σβέρκο του, την ώρα που ο περυσινός νικητής του αγώνα Kimi Raikkonen, ήταν "εγκλωβισμένος" και έδινε μάχες με τις Toro Rosso.

Ο Alonso παραδέχτηκε εξάλλου πως δεν είχε καμία τύχη απέναντι στις δύο McLaren και δήλωσε πως έχουν πολλά να δούν και να διορθώσουν πριν τον επόμενο αγώνα στη Μαλαισία. Ωστόσο, κατέληξε, πως παρά τα όποια προβλήματα είναι θετικό ότι κατάφεραν και τα δύο μονοθέσια να φτάσουν στον τερματισμό και πως έως ότου διορθωθούν όλα τα προβλήματα, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να μαζεύουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς.

Να σημειώσουμε πως ο αποκλεισμός του Ricciardo, έδωσε τελικά στον Alonso 12 βαθμούς (4η θέση) και στον Raikkonen 6 βαθμούς (7η θέση) που θεωρείται καλή συγκομιδή δεδομένων και των περιστάσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube