Γιατί ο Vettel έδειξε το... δάχτυλο στον Massa; [video]

Γιατί ο Vettel έδειξε το... δάχτυλο στον Massa; [video]

Ο Vettel δεν κατάφερε να κερδίσει το ρωσικό Grand Prix και θεώρησε υπεύθυνο γι’ αυτό και τον Massa που δεν του επέτρεψε να τον ντουμπλάρει γρήγορα στους τελευταίους γύρους.

Ο Sebastian Vettel έδωσε μεγάλη μάχη με τον Valtteri Bottas στο σημερινό Grand Prix της Ρωσίας, αλλά η πτώση της καρό σημαίας τον βρήκε πίσω από τον Φιλανδό που πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Formula 1.

Ο οδηγός της Ferrari επέρριψε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη δεύτερη θέση και στον Felipe Massa και του το έδειξε, όπως θα δείτε και στο video, με ένα όχι και τόσο κομψό τρόπο!

Τι συνέβη όμως; Τρεις γύρους πριν το τέλος ο Vettel κατάφερε να μειώσει την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Bottas κάτω από το ένα δευτερόλεπτο. Μπαίνοντας στον 51ο γύρο ο Γερμανός οδηγός της Ferrari μπήκε στη ζώνη του DRS και μαζί με τον Φιλανδό της Mercedes πλησίασαν τον Massa, που βρισκόταν ένα γύρο πίσω, για ντουμπλάρισμα. Ο Βραζιλιάνος άφησε εύκολα τον Bottas να τον προσπεράσει αλλά καθυστέρησε τον Vettel που είδε τις όποιες ελπίδες του να διεκδικήσει τη νίκη να εξανεμίζονται.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube