Για camping με τους οδηγούς της Red Bull [video]

Για camping με τους οδηγούς της Red Bull [video]

Εντάξει, με το μονοθέσιο τα... καταφέρνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρουν να ρυμουλκήσουν σωστά ένα τροχόσπιτο.

Το δίδυμο της Red Bull Racing, Daniel Ricciardo και Max Verstappen είναι οι άνθρωποι που θα ήθελες για ένα τριήμερο διακοπών με τροχόσπιτα. Ή μήπως όχι;

Εντάξει, είναι κάπως ασυνήθιστο θέαμα μια Aston Martin να σέρνει ένα τροχόσπιτο. Πόσω μάλλον δύο Aston Martin. Και μάλιστα cabrio. Κανονικά οι ιδιοκτήτες τέτοιων αυτοκινήτων δεν μένουν σε τίποτα λιγότερο από 5άστερο ξενοδοχείο. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που παραμένουν απλοί... πλούσιοι άνθρωποι.

O Max και o Daniel στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν και τόσο από δύο παιδιά της ηλικίας τους που θα ταξίδευαν με τροχόσπιστο στην πίστα για να απολαύσουν έναν αγώνα. Έχουν την ψησταριά τους για τα λουκάνικα, μια μικρή φουσκωτή πισίνα για να δροσίζονται, ομπρέλα για τον ήλιο, άφθονα Red Bull και πολύ πλάκα. Η διαφορά είναι ότι αν θέλουν αυτοί μπορούν να βάλουν τις Aston Martin τους στην πίστα για μερικούς γύρους. Αυτή του Daniel είναι μια Vanquish Volante με 573 ίππους και του Verstappen η ακόμη ισχυρότερη Vanquish S Volante με 608.

Και επειδή μάλλον είχαν άγχος μήπως του κλέψουν τα λουκάνικα, μπήκαν στην πίστα με τα τροχόσπιτα. Τα οποία δεν είναι… απλά τροχόσπιτα. Είναι βελτιωμένα, με motorsport φιλοσοφία. Ζυγίζουν το καθένα 400 κιλά και για καλύτερη απόδοση φορούν μαλακά αγωνιστικά λάστιχα της Pirelli. Τα οποία δεν ξέρουμε εν τέλει αν βοηθούν, αφού από την υπερβολική πρόσφυση η τούμπα έρχεται ευκολότερα. Αυτό δεν τους εμπόδισε να καρφώσουν το γκάζι στο πάτωμα. Αλήθεια, έχετε ξαναδεί ποτέ τροχόσπιτο σε τέτοιες πόζες; Του Daniel τσάκισε σαν χάρτινος πύργος, ενώ αυτό του Max ξεκόλλησε από την πλατφόρμα και έμεινε κάπου στην πίστα. Πάντως φαίνεται να το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube