Grand Prix σε Βιετνάμ και Λας Βέγκας θέλει η Heineken

Grand Prix σε Βιετνάμ και Λας Βέγκας θέλει η Heineken

Άνοιγμα σε νέες αγορές εισηγείται ο νέος μεγάλος χορηγός της Formula 1.

Εξαιρετικά δυναμική ήταν η είσοδος της Heineken στην Formula 1 με την δημοφιλή μπύρα να επενδύει εκατομμύρια και βέβαια να εισπράττει και την ανάλογη προβολή.

Όταν όμως «ρίχνεις» τόσο χρήμα σε ένα άθλημα έχεις και λόγο και στο πλαίσιο αυτό ο Gianluca Di Tondo, Διευθυντής εμπορικού σήματος της Heineken, εξέφρασε την επιθυμία να δει κάποια στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον ένα Grand Prix και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ.

Ο λόγος είναι ότι η Heineken έχει πολύ ισχυρή παρουσία στη συγκεκριμένη χώρα με έναν εξαιρετικά δραστήριο τοπικό συνεργάτη και έτσι εκφράστηκε η επιθυμία-ευχή για έναν αγώνα στην πόλη Ηo Chi Minh.

Βέβαια, ο Di Tondo τόνισε πως θα κάνει μπόλικες συζητήσεις με τον «θείο» Bernie, στον οποίο θα εκθέσει τις ιδέες και τις απόψεις του και η απόφαση θα ληφθεί από κοινού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του εμπορικού σήματος της Heineken, το γεγονός ότι μια εταιρεία media μπήκε δυναμικά στην Formula 1, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει, «ανοίγοντας» το άθλημα σε πολύ περισσότερο κόσμο και με διαφορετικό τρόπο. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Di Tondo βλέπει με καλό μάτι και ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην αμερικανική αγορά και μάλιστα προσδιόρισε και το μέρος, «σημαδεύοντας» την πόλη του Λας Βέγκας«Θα ήταν υπέροχο κάτι τέτοιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube