Formula 1: Και εγένετο Aston Martin Red Bull Racing

Formula 1: Και εγένετο Aston Martin Red Bull Racing

Η Aston Martin υπέγραψε συμφωνία με... προεκτάσεις με τη Red Bull

Η Aston Martin προχώρησε σε μια συμφωνία χορηγίας με τη Red Bull που προοιωνίζει τη δυναμική είσοδο της βρετανικής φίρμας στη Formula 1.
 
Για τους γνωρίζοντες τα του παρασκηνίου (και όχι μόνον), το γεγονός ότι από την επόμενη σεζόν η ομάδα θα ονομάζεται Aston Martin Red Bull Racing είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Η Aston Martin προχώρησε τώρα ακόμη πιο μακριά από τη συνεργασία που είχε με τη Red Bull το 2016, με το logo της Aston Martin να είναι πλέον εμφανές παντού στην ομάδα.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, δημιουργήθηκε ένα νέο Advanced Performance Center στο κέντρο της Red Bull στο Milton Keynes.
 
Το κέντρο αυτό θα δημιουργήσει περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας, θα φιλοξενήσει την εξέλιξη της Red Bull αλλά και του επόμενου supercar της Aston Martin και θα προωθήσει τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων.
 

«Η συνεργασία μας με την Aston Martin είναι ένα πρωτοποριακό έργο από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull Christian Horner«Έχοντας συνειδητοποιήσει και δημιουργήσει το εντυπωσιακά επιτυχημένο Aston Martin Valkyrie το 2016, επεκτείναμε τη σχέση μας φέτος και είμαστε τώρα ευτυχείς να ενισχύσουμε περαιτέρω την εταιρική σχέση και να δούμε την ομάδα να αγωνίζεται το 2018 ως Aston Martin Red Bull Racing.
 
Από την πλευρά του ο CEO της Aston Martin Andy Palmer δήλωσε ότι η εταιρεία του έχει επωφεληθεί από τη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τη Red Bull, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι ενδιαφέρεται να φτιάξει το δικό της κινητήρα για την F1 το 2021, αν οι κανονισμοί είναι τέτοιοι που να μην εκτοξεύσουν το κόστος σε μεγάλα ύψη. Αν η FIA δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και το σωστό περιβάλλον θα μας ενδιάφερε να συμμετάσχουμε κατέληξε ο Palmer, τονίζοντας πως το επόμενο βήμα πάντως της συνεργασίας μας με τη Red Bull έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube