Felipe Massa: Ούρλιαζα να σταματήσει ο αγώνας πολύ πριν το ατύχημα του Bianchi

Felipe Massa: Ούρλιαζα να σταματήσει ο αγώνας πολύ πριν το ατύχημα του Bianchi

Eίχε πολύ νερό στην πίστα και φώναζα από την ενδοσυννενόηση να βγει κόκκινη σημαία

Ο Felipe Massa ρίχνει εμέσως πλην σαφώς ευθύνες στους διοργανωτές του ιαπωνικού  GP για το ατύχημα του Bianchi με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Williams είπε χαρακτηριστικά πως "ούρλιαζα στην ενδοσυννενόηση να βγει κόκκινη σημαία γιατί είχε πολύ νερό στην πίστα πολύ πριν το ατύχημα του Bianchi". Ωστόσο η κόκκινη σημαία βγήκε μετά το ατύχημα του οδηγού της Marussia όταν το μονοθέσιό του καρφώθηκε στον γερανό στη στροφή 7 που βρισκόταν εκεί για να μαζάψει το αυτοκίνητο του Adrian Sutil που είχε βγει στο ίδιο σημείο. 

Ο Massa, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Bianchi αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι γνωστό σχετικά με την υγεία του Γάλλου οδηγού. "Πρώτα απ 'όλα πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη με τον Jules," είπε ο Massa. «Είμαι πολύ ανήσυχος για να ακούσει μόλις τώρα ότι χτύπησε το φορτηγό. Κατά τη γνώμη μου, ο αγώνας ξεκίνησε πολύ νωρίς (σσ: εννοεί ότι και στην εκκίνηση του αγώνα η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση) και τελείωσε πολύ αργά. Ούρλιαζα - είπε ο Βραζιλιάνος - πέντε γύρους πριν το ατύχημα πως η πίστα έχει μαζέψει πολύ νερό και αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο αλλά κανείς δεν με άκουσε. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube