Lewis Hamilton και Mercedes για τρία χρόνια ακόμη μαζί

Lewis Hamilton και Mercedes για τρία χρόνια ακόμη μαζί

Το συμβόλαιο που υπέγραψε λέγεται ότι προβλέπει αμοιβή 100.000.000 δολαρίων για το χρονικό αυτό διάστημα

Η έκπληξη που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην F1 τελικά δεν έγινε και το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton είχε την κατάληξη που όλοι λίγο πολύ προέβλεπαν.

Ο Βρετανός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Mercedes AMG PETRONAS έως το τέλος του 2018, δίνοντας τέλος στις διάφορες φήμες που τον ήθελαν να εξετάζει και άλλες πιθανότητες εκτός της γερμανικής ομάδας.

«Η Mercedes είναι σπίτι μου, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχής κάπου αλλού. Οπότε τι πιο φυσιολογικό από το να μείνω τρία χρόνια ακόμη. Αυτή η ομάδα αποτελείται από πρωταθλητές σε όλα τα επίπεδα. Παρά την επιτυχία της περσινής χρονιάς, η δίψα για νίκες είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το αυτοκίνητο που οδηγώ εφέτος είναι το καλύτερο που έχω οδηγήσει ποτέ στην καριέρα μου».

Για την ομάδα και τον Toto Wolff ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Hamilton. Οι δύο πλευρές διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις τους στα μισά της περυσινής σεζόν για να αφοσιωθούν στην κατάκτηση των τίτλων απερίσπαστοι. Με τη δέσμευση όμως πως αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα ο ένας για τον άλλο και πως στο διάστημα που οι συνομιλίες θα είναι παγωμένες δεν θα ψάξουν αλλού.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως το ποσό, ο Lewis Hamilton μπορεί να θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός αθλητής, με φήμες να κάνουν λόγο για χρυσό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube