H Mercedes τρολάρει και βάζει αγγελία για τον αντικαταστάτη του Rosberg

H Mercedes τρολάρει και βάζει αγγελία για τον αντικαταστάτη του Rosberg

Η πρωταθλήτρια Mercedes του φετινού τίτλου στην Formula 1 αντιμετωπίζει με απίστευτο χιούμορ την φυγή του οδηγού της και το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί με την αντικατάστασή του.

Με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Nico Rosberg στη Mercedes, η ομάδα βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να απαντήσει σε αυτά.

Δημοσίευσε μια αγγελία στην οποία αναφέρει ότι ζητά οδηγό για το μονοθέσιό της και μάλιστα περιγράφει τόσο τα προσόντα που αυτός πρέπει να έχει όσο και τις απολαβές του. Στην αγγελία αναφέρεται πως «απαιτούμε το καλύτερο από τους ανθρώπους μας. Γι' αυτό και προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: γενναιόδωρο μπόνους, ασφάλεια ζωής, ιδιωτική ιατρική κάλυψη, αυτοκίνητο της Mercedes».

Και συνεχίζει: «Ο πετυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι δυνατός και επικοινωνιακός, ικανός να δίνει λεπτομερή στοιχεία για το set-up του αυτοκινήτου, να προσδιορίζει με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των άλλων οδηγών και να επιδεικνύει μεγάλη υπομονή στην επαφή του με τα μέσα ενημέρωσης».

Τέλος αναφέρεται πως θα εκτιμηθεί δεόντως «αν ο υποψήφιος είναι κάτοχος της σούπερ λισάνς της FIA». 

Όσοι πιστοί (και έχοντες τα προσόντα) μπορείτε να στείλετε βιογραφικό και πού ξέρετε; Ο άι Βασίλης υπάρχει!... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube