Έξαλλος o Raikkonen με τον Verstappen

Έξαλλος o Raikkonen με τον Verstappen

Άλλαζε συνεχώς γραμμές και δεν με άφηνε να περάσω λέει ο Iceman

Ο Kimi Raikkonen δεν μπορεί να κρύψει την οργή του για τον οδηγό της Red Bull, Max Verstappen.
 
Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν προσπαθούσε να προσπεράσει τον Ολλανδό, όσο και μετά από αυτόν εξέφρασε την οργή του με χαρακτηριστικές εκφράσεις.
 
Ο Φινλανδός διαμαρτύρεται διότι ο Verstappen άλλαξε πολλές φορές γραμμή κάθε φορά που επιχειρούσε να τον τον περάσει, ενώ είχαν και μια μικρή (ευτυχώς ανώδυνη) επαφή σε μια από αυτές τις προσπάθειες. 
 
Σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει ποιος οδηγός κινείται παράτυπα μέσα στην πίστα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε και στο παρελθόν έχουν τιμωρηθεί οδηγοί για λιγότερο εμφανείς και καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα παραβάσεις. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να τον περάσω, συμπλήρωσε, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό μου είχε και ταχύτητα και πολύ καλή συμπεριφορά. 
 
Από την πλευρά του ο Ολλανδός στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκε από την ενδοσυννεόηση να παραπονείται ότι ο Kimi πολλές φορές υπερέβαινε τα όρια της πίστας, ενώ αμέσως μετά τον αγώνα είπε πως άλλαξε γραμμή στο πλαίσιο που ο κανονισμός του το επιτρέπει και πάντως όχι περισσότερες της μιας φοράς. Για το συμβάν που τα δύο μονοθέσια είχαν επαφή ο Verstappen είπε πως ήταν παρακινδυνευμένη και άκρως φιλόδοξη η προσπάθεια του Raikkonen να περάσειστο σημείο που το επιχείρησε, και ότι ο Iceman ήταν αυτός που έπρεπε να φρενάρει αντί να πέσει πάνω του.
Σε κάθε περίπτωση οι αγωνοδίκες έκριναν το περιστατικό σαν αγωνιστικό συμβάν και δεν τιμώρησαν κανέναν από τους δύο οδηγούς. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube