Ερχεται... τσουνάμι αλλαγών στη Ferrari

Ερχεται... τσουνάμι αλλαγών στη Ferrari

Η αποχώρηση του Stefano Domenicali ήταν μόνον η αρχή

Από ότι φαίνεται, ο Luca di Montezemolo δεν θα αρκεστεί στην αποχώρηση του Stefano Domenicali από τη διεύθυνση της Ferrari και την αντικατάστασή του από τον Marco Mattiacci.

Ο ισχυρός άνδρας της Scuderia θέλει να αλλάξει πολλά και "διψάει" για να επιστρέψουν οι νίκες και οι τίτλοι στο Μαρανέλο.
Στο πλαίσιο αυτό θα δρομολογήσει ουκ ολίγες αλλαγές στην ομάδα. Μάλιστα την επιθυμία του για αλλαγές δεν δίστασε να την "ανεβάσει" υπό μορφή επίσημης ανακοίνωσης στο site της Ferrari, όπου τονίζεται πως "ο πρόεδρος Luca di Montezemolo τόνισε στον Mattiacci και τους συνεργάτες του, την ανάγκη η Gestione Sportiva να... ανεβάσει ταχύτητα.

Ο πρόεδρος παρακολoυθεί επί καθημερινής βάσεως τις εργασίες και είναι σε επαφή με όλα τα μέλη της ομάδας από τα οποία ζήτησε άμεση αναδιοργάνωση με ταυτόχρονη εξάλειψη όλων των αγκιλώσεων που τυχόν καθυστερούν τη λήψη και άμεση υλοποίηση αποφάσεων".

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Luca di Montezemolo, μείωσε δραστικά τον αριθμό των συμβούλων με στόχο την "ευελιξία του εσωτερικού μηχανισμού της ομάδας".

Στο πλαίσιο των αλλαγών, αλλά χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ακούγεται πως οι Montezemolo-Mattiacci αποφάσισαν να στραφούν στην αγορά στελεχών για νέα πρόσωπα που θα συμβάλουν στην ουσιαστική ενίσχυση και αναβέθμιση της ομάδας. Το τελευταίο ελέχθη από τον ίδιο τον Marco Mattiacci στο περιθώριο του GP της Κίνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube