Επίσημα στα δοκιμαστικά του Silverstone η Susie Wolff

Επίσημα στα δοκιμαστικά του Silverstone η Susie Wolff

Η 31χρονη σκωτσέζα οδηγός ελπίζει για το καλύτερο στα πηδάλια της Williams.

To ντεμπούτο της, όχι σε δοκιμές εξέλιξης ή κάτι τέτοιο, αλλά σε επίσημο τριήμερο αγώνα, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στο Silverstone, η Susie Wolff, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Η οδηγός της οποίας η καριέρα σημαδεύτηκε από ένα τρομακτικό ατύχημα πριν από χρόνια, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά συνεχίζει απτόητη, πιστεύοντας -όπως λέει- πως πλησιάζει ο καιρός να βρεθεί μια γυναίκα κόντρα στο "αντρικό κατεστημένο" της Formula 1.

Η ίδια δηλώνει περήφανη που είναι μέλος της ομάδας της Williams και δεν παραλείπει να τονίσει πως για να πάρει αυτή τη θέση έχει δουλέψει και πολύ σκληρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσία του συζύγου της Toto Wolff στην ομάδα είναι απλώς μια σύμπτωση...

Για τη συμμετοχή της στα δοκιμαστικά της Παρασκευής η Wolff δηλώνει ενθουσιασμένη που θα βρεθεί να τρέχει στο Silverstone και μάλιστα στα πεντηκοστά γενέθλιά του.

Όσο για το ποιος είναι ο στόχος της αυτό είναι σαφές: "Θέλω να τα καταφέρω ως πιλότος της F1. Είμαι αποφασισμένη, αλλά δεν έχω και ψευδαισθήσεις σε ό,τι αφορά στις δυσκολίες. Πρέπει να έχεις το πλήρες (οδηγικό) πακέτο και να φέρεις το σωστό ποσό χορηγών".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αντιδράσεις των οικείων της είπε πως ο σύζυγός της πάντα ανησυχεί όταν αγωνίζεται, ενώ οι γονείς της, απλώς έχουν αποδεχτεί ότι κάνει αυτό που της αρέσει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube