Έπεσαν "γαλλικά" μετά το τέλος του ουγγρικού Grand Prix

Έπεσαν "γαλλικά" μετά το τέλος του ουγγρικού Grand Prix

Η μάχη που είχαν κατά τη διάρκεια του ουγγρικού Grand Prix οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen συνεχίστηκε και εκτός πίστας με τους δύο οδηγούς να ανταλλάζουν μερικά “γαλλικά” μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες!

Το Grand Prix Ουγγαρίας ήταν αρκετά επεισοδιακό για τους Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Λίγους γύρους πριν την πτώση της καρό σημαίας και ενώ οι δυο τους μάχονταν για την 11η θέση ο Γερμανός οδηγός επιχείρησε να περάσει τον Δανό, στην δεύτερη στροφή της πίστας, με τον οδηγό της Haas να του κλείνει τον δρόμο και να τον σπρώχνει εκτός πίστας.

Ο οδηγός της Renault τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα, ενώ οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Magnussen με ποινή πέντε δευτερολέπτων για την κίνησή του. Το επεισόδιο ωστόσο δεν έληξε εντός πίστας. Μετά το τέλος του αγώνα ο Hulkenberg βρήκε τον Magnussen την ώρα που αυτός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του. Τον πλησίασε και αφού του έδωσε ειρωνικά το χέρι τον χαρακτήρισε "τον πιο αντιαθλητικό οδηγό".

Η απάντηση του Magnussen ήταν άμεση και… αφοπλιστική: “Ρούφα τα α@@@@@α μου, γλυκέ μου!!!"

Λίγο αργότερα, σε δηλώσεις του στο δίκτυο NBC ο Hulkenberg έδωσε συνέχεια στο συμβάν δηλώνοντας ότι “του έδωσα συγχαρητήρια επειδή είναι ο πιο αντιαθλητικός οδηγός σ’ όλο το grid. Όταν έρχεται στους αγώνες, είναι αηδιαστικός. Το να υπερασπίζεσαι τη θέση σου είναι καλό, αλλά όχι με αυτό τον αδίστακτο τρόπο. Όχι με το να στέλνεις τον άλλο οδηγό στον τοίχο. Με αυτό που έκανε, να ανοίξει την τροχιά του, για να με κάνει να ανοιχτό και να βγω εκτός, είναι απλά μ@@@@@@”, τόνισε ο Γερμανός οδηγός, συμπληρώνοντας ότι θα δώσει συνέχεια στο θέμα μιλώντας και με τον αγωνιστικό διευθυντή της FΙΑ, Charlie Whiting.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube