Έναν ψυχίατρο για τον Lewis Hamilton

Έναν ψυχίατρο για τον Lewis Hamilton

Η Mercedes προσέλαβε ψυχίατρο για τον Lewis Hamilton, ώστε να έχει ψυχολογική υποστήριξη σε περίπτωση που χάσει τον φετινό τίτλο της Formula 1.

Η Mercedes έχει τον Νεοζηλανδό αθλητικό ψυχολόγο, Ceri Evans, σε αναμονή σε περίπτωση που ο Lewis Hamilton, ο οποίος προηγείται με 17 βαθμούς του team mate του Nico Rosberg πριν το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς, δεν καταφέρει να κερδίσει τον φετινό τίτλο στο Abu Dhabi.

Ο Βρετανός οδηγός έχει κερδίσει 10 Grand Prix στο φετινό πρωτάθλημα, έναντι των πέντε που έχει κερδίσει ο Rosberg, αλλά εξαιτίας του κανονισμού με τους διπλούς βαθμούς που εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος, έχει σοβαρές πιθανότητες να χάσει τον τίτλο.

O Ceri Evans συνεργάζεται αρκετό καιρό με την ομάδα της Mercedes και παρόλο που ο Hamilton έχει αρνηθεί στο παρελθόν να χρησιμοποιήσει τον ειδικό ψυχολόγο, ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, θέλει να είναι έτοιμος να διαχειριστεί την κατάσταση που θα δημιουργηθεί εάν χάσει τον τίτλο ο Βρετανός, όπου θα κληθεί να παρηγορήσει τον έναν οδηγό του και να πανηγυρίσει μαζί με τον άλλον.

«Συνηθίζω να κοιτάω τόσο μακριά αρκετά συχνά» δήλωσε ο Wolff στην βρετανική Mirror. «Είπα και στους δυο οδηγούς μας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους δώσουμε ένα μονοθέσιο που θα τους βοηθήσει να κερδίσουν το πρωτάθλημα και πως ότι κι αν συμβεί, δεν θα είναι το τέλος της καριέρας τους στην Mercedes».

Υπενθυμίζουμε ότι για να χάσει τον τίτλο ο Hamilton αρκεί να κερδίσει τον αγώνα στο Abu Dhabi ο Rosberg και ο Βρετανός να μην είναι δεύτερος. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ότι θα κυνηγήσει τη νίκη.

«Η διαφορά των 17 βαθμών δεν μου επιτρέπει να επαναπαυτώ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Formula 1 ο νικητής θα πάρει 50 βαθμούς. Είναι ο τελευταίος αγώνας και σε έναν αγώνα δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί, οπότε στόχος μου είναι να κερδίσω»τόνισε ο Hamilton.

[Πηγή: mirror.co.uksportskeeda.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube