Ελευθερώθηκε… «αναίμακτα» η πεθερά του Ecclestone

Ελευθερώθηκε… «αναίμακτα» η πεθερά του Ecclestone

Η βραζιλιάνικη αστυνομία την απελευθέρωσε χωρίς να χρειαστεί να βάλει ο θείος Bernie το χέρι στην τσέπη…

Η πεθερά του Ecclestone, Aparecida Schunck (φωτ. στο τέλος, με την κόρη της), απελευθερώθηκε από την αστυνομία μετά την απαγωγή της στο São Paulo της Βραζιλίας.

Η μητέρα της 39χρονης συζύγου του (86χρονου) Ecclestone, Fabiana Flosi (φωτ. κάτω), είχε απαχθεί από το σπίτι της πριν 10 ημέρες και οι απαγωγείς ζητούσαν 36,5 εκατομμύρια δολάρια (32,7 εκατ. ευρώ) για να την ελευθερώσουν.

Σύμφωνα με την Elisabete Sato της αστυνομίας του São Paulo, η Schunk απελευθερώθηκε χωρίς να πληρωθούν τα λύτρα, μετά από μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που την είχε εντοπίσει σε φάρμα κοντά στο São Paulo.

Η έφοδος της αστυνομίας στη φάρμα είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση της γυναίκας και τη σύλληψη δύο υπόπτων.

Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρει ότι ο Ecclestone είχε προσφερθεί να πάει στη Βραζιλία και να πληρώσει μια ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι για να εντοπίσει τους απαγωγείς. Η βραζιλιανή αστυνομία όμως τον συμβούλεψε να παραμείνει στη Μ. Βρετανία.

Σημειώνεται ότι μια αναίμακτη λύση σε τέτοιου είδους απαγωγή, χωρίς μάλιστα να πληρωθούν λύτρα, είναι κάτι πολύ σπάνιο στη Βραζιλία, όπου οι πλούσιες οικογένειες πληρώνουν συνήθως αδρά για την απελευθέρωση των αγαπημένων τους προσώπων.

[Πηγή: BBC]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube