Ο Tom είναι ο νικητής του ισπανικού GP [video]

Ο Tom είναι ο νικητής του ισπανικού GP [video]

Η απίστευτη ιστορία του πιτσιρικά που "τα έμπηξε" και κέρδισε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του.

Στην πρώτη στροφή του ισπανικού GP, ενώ ο Vettel έχει περάσει τον Hamilton, Bottas, Raikkonen και Verstappen στρίβουν πλάι πλάι. Ή μάλλον προσπάθησαν να στρίψουν. Raikkonen και Verstappen ακουμπούν και εγκαταλείπουν επί τόπου. Το επόμενο πλάνο δείχνει τον πιτσιρικά της φωτογραφίας, ντυμένο στα χρώματα της Ferrari, να κλαίει απαρηγόρητος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, στο μακρινό πλάνο φαίνεται ότι η ευθύνη είναι του Kimi. Το μόνο σίγουρο θύμα είναι ο Verstappen από την εξωτερική, ο οποίος δικαίως είναι εκνευρισμένος και κάνει χειρονομίες προς τον Raikkonen ενώ και οι δύο σέρνονται με τα μονοθέσια ακυβέρνητα καταμεσής της πίστας, τη στιγμή που οι υπόλοιποι συνεχίζουν τον αγώνα τους. Μετά από αρκετές επαναλήψεις φαίνεται ότι τελικά ο Bottas γλιστράει ελαφρά, χτυπά λίγο την Ferrari του Raikkonen και αυτή πέφτει στην Red Bull του Ολλανδού.

Ο Raikkonen εμφανώς απογοητευμένος περιμένει στέκεται στην άκρη της πίστας και περιμένει να τον μεταφέρουν στα pits. Η κάμερα βρίσκει ξανά τον πιτσιρικά στην κερκίδα που συνεχίζει να κλαίει γοερά. Ακόμη και η μητέρα του φαίνεται με υγρά και κόκκινα μάτια. Φαίνεται ότι η πολύ γλυκιά αυτή εικόνα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Και μια μέρα που φαινόταν στενάχωρη για τον πιτσιρικά, εξελίχθηκε η καλύτερη της ζωής του.

Οι άνθρωποι της Formula 1 και της Ferrari τον βρήκαν στην κερκίδα και τον πήραν στον χώρο φιλοξενίας της Ferrari όπου γνώρισε τον ήρωά του, τον Kimi Raikkonen. Φωτογραφήθηκαν μαζί, του υπέγραψε αυτόγραφο και βγήκαν στην ζωντανή μετάδοση. Μετά από αυτό, γέλαγαν και τα αυτιά του. Και σίγουρα θα έχει να το λέει, καθώς θα μεγαλώνει. Όταν θα καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να συναντήσεις έναν οδηγό F1 στην διάρκεια αγωνιστικού τριημέρου, πόσα εκατομμύρια φίλων του σπορ θα ήθελαν να είναι στη θέση του, τότε θα συνειδητοποιήσει την ξεχωριστή σημασία αυτής της στιγμής.

Το παιδικό χαμόγελο ήταν και για τον Raikkonen βάλσαμο σε ένα ακόμη δύσκολο Σαββατοκύριακο. Παρατηρήστε ότι ο Kimi χαμογελάει. Δεν το κάνει συχνά. Πόσω μάλλον μετά από μια εγκατάλειψη.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube