Αυτό είναι το νέο σπίτι του Hamilton αξίας 18 εκατ. στερλινών

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Hamilton αξίας 18 εκατ. στερλινών

Το αγόρασε από τον πρώην σχεδιαστή της Burberry και τον σύζυγό του

Μπορεί ο Lewis Hamilton να έχει δηλώσει για φορολογικούς λόγους σαν μόνιμη κατοικία του το Μονακό και πριν λίγο καιρό να είχε μπελάδες με offshore εταιρείες, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να επενδύσει 18 εκατομμύρια στερλίνες για να αγοράσει ένα σπίτι στη Βρετανία. 
 
Πρόκειται για μια τετραώροφη κατοικία στην αριστοκρατική συνοικία του Κένσινγκτον στο  Λονδίνο, η οποία ανήκε σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail στον 46χρονο πρώην αρχισχεδιαστή της Burberry Christopher Bailey και στον 37χρονο σύζυγό του Simon Woods, ηθοποιό. 


Οι Christopher Bailey και Simon Woods από τους οποίους αγόρασε το νέο του σπίτι ο Hamilton 
 
Πριν από αυτούς, ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν το ο εκατομμυριούχος Ben Goldsmith και η πρώην συζυγός του Kate Rothschild της... γνωστής οικογενείας των Rothschild.  
 
Η βίλα έχει έκταση 523 τ.μ. και το πόσο που κατέβαλε ο παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρείται από τους ειδικούς λογική τιμή δεδομένης και της περιοχής που βρίσκεται το οίκημα. 
Ο Hamilton έχει ένα ακόμη σπίτι στο Μονακό και ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. 
Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιό του με τη Mercedes λήγει το 2018 αλλά όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube