Αυτή είναι η νέα Red Bull του 2017 [video]

Αυτή είναι η νέα Red Bull του 2017 [video]

H Red Bull έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του νέου της μονοθεσίου με τον κωδικό RB13 – τυχερό νούμερο;…

Μόλις προ ολίγου αποκαλύφθηκε και το τελευταίο μονοθέσιο που ελπίζουμε να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις μέχρι τώρα αχτύπητες Mercedes.

Καθώς οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί του 2017 δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην αεροδυναμική –τομέα στον οποίο η Red Bull Racing κυριαρχούσε επί σειρά ετών– πολλοί προβλέπουν ότι η ομάδα θα επανέλθει στο αγωνιστικό προσκήνιο φέτος, αφού ο Adrian Newey παραμένει στο τιμόνι του τεχνικού της τμήματος.

Η RBR κέρδισε δύο αγώνες GP πέρσι, με τους Max Verstappen και Daniel Ricciardo, και περιμένει να έχει γίνει περαιτέρω πρόοδος από τη Renault στην κινητήρια μονάδα της.

Αντίθετα από άλλες μεγάλες ομάδες, η Red Bull απέφυγε να κάνει επίσημη εκδήλωση παρουσίασης, αλλά απλά έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που παρουσιάζει τη νέα RB13 on-line.

Ο Ricciardo πιστεύει ότι οι νέοι κανονισμοί ήδη πέτυχαν ένα βασικό στόχο: να κάνουν τα μονοθέσια του 2017 πιο εντυπωσιακά.

«Δείχνει πανέμορφη», δήλωσε ο Αυστραλός για τη νέα Red Bull αφού είδε τις πρώτες εικόνες της. «Σίγουρα δείχνει αεροδυναμική. Τα νέα μονοθέσια δείχνουν σαν τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Αυτή την εντύπωση μου δίνουν».

Ο Verstappen συμφώνησε με τον team-mate του: «Το μονοθέσιο δείχνει πολύ επιθετικό. Ελπίζω ότι άμα δείχνει έτσι θα είναι και γρήγορο, όμως πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε»

 [Πηγή: Red Bull]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube