Alesi: Λάθος του Massa που δέχτηκε να επιστρέψει

Alesi: Λάθος του Massa που δέχτηκε να επιστρέψει

«Τι θα γίνει αν η Williams δει ότι δεν είναι τόσο γρήγορος όσο θα ήθελε;», διερωτάται ο πρώην οδηγός της Ferrari.

Τεράστιο λάθος χαρακτηρίζει ο Jean Alesi την απόφαση του Felipe Massa να ανατρέψει τη δική του απόφαση και να επιστρέψει για ένα ακόμη χρόνο στην ενεργό δράση.

Η Williams βρήκε στο πρόσωπο του Massa έναν απρόσμενο ευεργέτη, δεδομένου ότι η αποχώρηση του Rosberg δημιούργησε μια σειρά από «καραμπόλες» που έχουν φέρει τον Bottas ένα βήμα από τη Mercedes.

Αυτό θα άφηνε την Williams με έναν άπειρο 18χρονο οδηγό, τον Lance Stroll, γι' αυτό και ο Alesi χαρακτηρίζει «ευεργέτη» τον Massa. Ωστόσο επισημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μπήκε πολύ καιρό πριν στη λογική ότι θα ζήσει πλέον έξω από τις πίστες και ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο να ξαναγυρίσει σε αγωνιστική λογική.

Μάλιστα ο Alesi επικεντρώνεται στoν άκρως φορτισμένο συναισθηματικά αποχαιρετισμό στον αγώνα της Βραζιλίας και σημειώνει πως ο Massa προετοιμαζόταν καιρό πριν για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Στη συνέντευξή του στην Gazzetta dello Sport, ο Alesi σημειώνει ότι η πιο δύσκολη στιγμή για τον Massa θα είναι όταν η Williams ανακαλύψει πως ο Massa δεν είναι τόσο γρήγορος όσο θα ήθελε.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Rosberg είπε πως όταν το έμαθε δεν μπορούσε να καταλάβει το κίνητρο του. Αντέδρασα όπως και ο Lauda: Αισθάνθηκα έκπληξη και θυμό. Δεν μπορούσα να βρω λογική στο πώς κάποιος αποσύρεται από τις πίστες την ίδια εβδομάδα που κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο. Στη συνέχεια όμως σκέφτηκα τον Senna που είχε πει πως θα οδηγούσε για τη Williams ακόμη και χωρίς χρήματα. Δούλεψε σκληρά για να το πετύχει και μετά είχε το άδοξο τέλος που όλοι ξέρουμε. Ίσως ο Rosberg να μην αισθανόταν δυνατός για να ξαναμπεί στις πίστες, κατέληξε ο Alesi.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube