Αφήστε ήσυχο τον Kimi, ξέρει τι πίνει! [videos]

Αφήστε ήσυχο τον Kimi, ξέρει τι πίνει! [videos]

Όπως όταν οδηγεί, έτσι κι όταν απολαμβάνει το ποτό του, ο Kimi Raikkonen δεν θέλει να τον ενοχλούν.

Ο Kimi Raikkonen είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς της Formula 1, όχι μόνο λόγω του οδηγικού του ταλέντου, αλλά κι επειδή είναι πάντα ο εαυτός του, δηλαδή απόμακρος και κουλ, σαν γνήσιος Φιλανδός.

Κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, ο Kimi έχει πει διάφορες χαρακτηριστικές φράσεις που έμειναν αξέχαστες, όπως εκείνο το «αφήστε με ήσυχο, ξέρω τι κάνω» που είχε πει στην ομάδα του στον ασύρματο, στο GP του Abu Dhabi το 2012.

Με αφορμή την 5η επέτειο εκείνου του αγώνα –σαν αύριο– η φιλανδική ποτοποιία Hartwell ανέβασε στο διαδίκτυο δύο διαφημιστικά video του Original Gin Long Drink της.

Στο πρώτο από αυτά, ο Iceman” πίνει το τζιν κοκτέιλ του στην άκρη μιας παγωμένης λίμνης κι εκνευρίζεται με τον αφηγητή του διαφημιστικού, λέγοντάς του «Άσε με ήσυχο, ξέρω τι πίνω!».

Στο δεύτερο video, ενοχλημένος από τις απαιτήσεις της δημοσιότητας, κάνει σάουνα και βουτάει στην παγωμένη λίμνη ονειρευόμενος την ήσυχη, μοναχική ζωή στη φύση της Φιλανδίας – με τη συνοδεία του Original Gin Long Drink βέβαια, αφού ο Φιλανδός, παρότι μονολεκτικός όταν δουλεύει, είναι κατά τα άλλα γνωστός πότης και party animal.

[Πηγή: Hartwell]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube