A Winter’s Tale: Μια Lamborghini Miura στα χιόνια [video]

A Winter’s Tale: Μια Lamborghini Miura στα χιόνια [video]

Δεν μένουν όλα τα πολύτιμα supercars κλεισμένα σε γκαράζ όταν ο καιρός χαλάει. Κάποια φοράνε χειμερινά λάστιχα και βγαίνουν για παιχνίδι στο χιόνι.

Ποτέ δεν ξεχάσαμε τη Lamborghini Miura, όμως από την περασμένη χρονιά, όταν συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το λανσάρισμά της, βλέπουμε πολύ συχνά νέο υλικό σχετικό με αυτή.

Πρόσφατα είδαμε ένα απολαυστικό video με μια Lamborghini Miura να κινείται σε χιονισμένους δρόμους της βόρειας Ιταλίας, αναζητώντας τον τέλειο espresso. Και σήμερα, άλλο ένα video με μια Miura σε χιόνι φτάνει στις οθόνες μας, μόνο που αυτή τη φορά το σενάριο βασίζεται σε πραγματική ιστορία, όπως λένε στον κινηματογράφο. Μια ιστορία την οποία αφηγείται ο Enzo Moruzzi, ο άνθρωπος που επί 38 συναπτά έτη ήταν υπεύθυνος για την παράδοση των αυτοκινήτων της Lamborghini στους εκλεκτούς πελάτες που έρχονταν από όλο τον κόσμο, για να παραλάβουν το νέο τους απόκτημα από το εργοστάσιο της φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο χιονοδρομικό με μια Ferrari F40 [video]

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Miura οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους σπάνια, και μόνο όταν ο καιρός ήταν τέλειος. Σύμφωνα με τον Moruzzi όμως, υπήρχε κάποιος που ήθελε να οδηγεί τη Miura του ανεξαρτήτως συνθηκών. Τον χειμώνα της φορούσε χειμερινά λάστιχα με καρφιά και την οδηγούσε στο χιόνι. Όπως θα έκανε με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα... αρκετά πιο απολαυστικά. Πρόκειται για τον τελευταίο Σάχη της Περσίας, Mohammad Reza Pahlavi.

Η Kidston.TV ανέλαβε να αναβιώσει αυτή την ιστορία, σε ένα απολαυστικό video με μια πορτοκαλί Lamborghini Miura που οδηγείται σαν αγωνιστικό στο Ράλι Σουηδίας, το οποίο βάφτισε A Winter’s Tale, δηλαδή Μια χειμωνιάτικη ιστορία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube