Transporter, δεύρο έξω! [video]

Transporter, δεύρο έξω! [video]

Μια ομάδα φίλων ανασταίνει ένα VW βαν του 1955 που ήταν παρατημένο ψηλά στις Άλπεις επί 40+ χρόνια.

Αυτή πρέπει να είναι μια από τις πιο συγκινητικές διασώσεις ξεχασμένου αυτοκινήτου το 2016.

Το VW Transporter του 1955 ήταν παρατημένο πάνω από 40 χρόνια μέσα σε απομακρυσμένο δάσος, και μια ομάδα φίλων κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή μετά από μια γρήγορη επισκευή επί τόπου!

Κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για κλασικά αυτοκίνητα που ανακαλύπτονται παρατημένα σε αχυρώνες, αποθήκες και γκαράζ, όμως αυτή η ανακάλυψη είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού το VW βρέθηκε μέσα σε δάσος των Άλπεων, σε υψόμετρο 1.300 μέτρων!

Ο Florian George έμαθε για το αυτοκίνητο από ένα συλλέκτη μανιταριών, που είχε βρει το αυτοκίνητο πριν 15 χρόνια. Και αποφάσισε να διαπιστώσει ο ίδιος αν όντως υπήρχε ένα VW ξεχασμένο μέσα στο έρημο δάσος. Μετά από μια μακρά, επίπονη πορεία, το βρήκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 65 χρόνια VW Transporter [video]

Το αυτοκίνητο ήταν σκεπασμένο με λαμαρίνες, ιστούς αράχνης και πεσμένα φύλλα. Καθόταν εκεί, χωρίς κινητήρα, αφού το μοτέρ του είχε καταστραφεί από φωτιά. Και το χρησιμοποιούσε κάποιος σαν καλύβα.

Ο Florian μάζεψε μια ομάδα φίλων του για να τον βοηθήσουν να επισκευάσει το VW επί τόπου ώστε να μπορέσει να το κατεβάσει οδηγώντας από το βουνό. Αφού συγκέντρωσαν τα αναγκαία ανταλλακτικά κι έναν κινητήρα, κατάφεραν τελικά να σώσουν το βανάκι και να το οδηγήσουν στον πολιτισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ VW Transporter με μοτέρ από Porsche 911 τα βάζει με σούπερκαρ [video]

Αφού επανέφερε το αυτοκίνητο στη ζωή, ο Florian σκοπεύει τώρα να κάνει κάποιες ηλεκτροσυγκολλήσεις όπου χρειάζεται, διατηρώντας όμως τη μοναδική πατίνα που άφησε ο χρόνος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube