Σε δημοπρασία ο ΚΙΤΤ του David Hasselhoff

Σε δημοπρασία ο ΚΙΤΤ του David Hasselhoff

Πρόκειται για ένα Pontiac Firebird που ανήκε στον ηθοποιό και αποτελεί πιστό αντίγραφο του original K.I.T.T.

Όσοι μεγάλωσαν με της περιπέτειες του Ιππότη της ασφάλτου και του Κ.Ι.Τ.Τ., του αυτοκινήτου που είχε σκεφτόταν, μιλούσε και πηδούσε στον αέρα, έχουν τώρα την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αντίστοιχο Pontiac Firebird με σημαντική ιστορία.

Το εικονιζόμενο Pontiac Firebird δεν είναι κάποιο από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στα γυρίσματα της σειράς Knight Rider τη δεκαετία του ’80. Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο που φτιάχτηκε από την Jennifer Catano, φαν της σειράς, και στη συνέχεια δόθηκε ως δώρο στον ίδιο τον David Hasselhoff.



Το συγκεκριμένο Pontiac Firebird είναι μοντέλο του ’86 και έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις ώστε να μοιάζει με τον Κ.Ι.Τ.Τ. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω και στο εμπρός μέρος υπάρχει φυσικά το χαρακτηριστικό κόκκινο φως. Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, με το τιμόνι σε σχήμα «W» και τις ψηφιακές ενδείξεις στο ταμπλό. Μιλάει κιόλας, με τη φωνή του Κ.Ι.Τ.Τ., αφού έχει αποθηκευμένα 4.000 αρχεία ήχου από τη σειρά.



Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο Museum of Style Icons στην Ιρλανδία μέχρι τις 27 Απριλίου. Ήδη όμως δημοπρατείται από τον οίκο Julien’s διαδικτυακά, ενώ αναμένεται να πουληθεί για $30-50.000 (€22-36.000).



[Πηγές: Motor Authority, Julien’s]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube