Προς πώληση η Ferrari Testarossa του Miami Vice

Προς πώληση η Ferrari Testarossa του Miami Vice

Μία από τις δύο λευκές Ferrari Testarossa που είχαν χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα του Miami Vice πωλείται σήμερα στο ebay.

Εκτός των ηθοποιών, πρωταγωνιστικό ρόλο στην αστυνομική σειρά Miami Vice της δεκαετίας του ’80 είχε και η λευκή Ferrari Testarossa του 1986 που οδηγούσαν.

Αρχικά στη σειρά εμφανιζόταν μια ρέπλικα της Ferrari Daytona, χτισμένη πάνω στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη μιας Chevrolet Corvette 3ης γενιάς. Για τη 2η σεζόν όμως η Ferrari δώρισε δύο Testarossa στην παραγωγή υπό τον όρο ότι η ρέπλικα θα καταστρεφόταν βάσει σεναρίου, όπως και έγινε. Μάλιστα τα δύο αυτοκίνητα αρχικά ήταν μαύρα, όμως στη συνέχεια βάφτηκαν λευκά μετά από απαίτηση του σκηνοθέτη, ώστε να φαίνονται καλύτερα στα νυχτερινά πλάνα της σειράς.

Η μία από αυτές τις δύο Testarossa έχει διανύσει μέχρι σήμερα 16.000 μίλια (25.750 km) και συνοδεύεται από όλη τη χαρτούρα που αποδεικνύει τόσο τη γνησιότητά της όσο και την ευλάβεια με την οποία έχει συντηρηθεί από τότε. Η τιμή της είναι $1,75 εκατ. (€1,22 εκατ.). Τα χρήματα είναι αναμφίβολα πολλά αλλά ίσως βρεθεί αγοραστής. Άλλωστε η άλλη Testarossa της σειράς άλλαξε πρόσφατα χέρια προς $750.000, και ο νέος ιδιοκτήτης της αναφέρει πως δέχεται προσφορές άνω του $1 εκατ. για εκείνη, τις οποίες απορρίπτει.

Αν θέλετε κάτι κάπως κοντινό αλλά πολύ φτηνότερο, ο έμπορος αυτοκινήτων που την πουλάει έχει στην κατοχή του και τη μπλε Ferrari Testarossa που οδηγούσε ο σκηνοθέτης Michael Mann εκείνη την περίοδο.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube