Πωλείται Tatra 613 της KGB! [+video]

Πωλείται Tatra 613 της KGB! [+video]

Θα σας κοστίσει μόνο 14.000 ευρώ, αλλά θα πρέπει να σπεύσετε μη σας προλάβει ο Donald Trump!

Με όλα όσα γράφονται για την ανάμιξη της Ρωσίας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, είναι σαν να ξαναζούμε τις ημέρες του Ψυχρού Πολέμου.

Γιατί λοιπόν να μην μπείτε πλήρως στο κλίμα, αγοράζοντας αυτό το Tatra 613 του 1989, που φτιάχτηκε στο χέρι στην πρώην Τσεχοσλοβακία, ειδικά για την KGB.

Κατά κάποιον ανεξήγητο τρόπο, το Tatra βρέθηκε στις ΗΠΑ και τώρα έχει βγει προς πώληση στο eBay. Για όσους δεν γνωρίζουν για το μοντέλο, το Tatra 613 έχει έναν αερόψυκτο κινητήρα V8 τοποθετημένον πίσω, ο οποίος αποδίδει 200 ίππους και κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 4 σχέσεων.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και «κατασκοπικό» εξοπλισμό, όπως είναι οι αποσπώμενοι, μαγνητικοί φάροι οροφής, η επίσης αποσπώμενη κεραία, κρυφές σειρήνες με «ευρωπαϊκό» ήχο κι ένας επίσης κρυφός κεντρικός διακόπτης. Λάβατε υπόψη όμως ότι τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης και συντήρησης είναι στα ρωσικά…

Ο πωλητής λέει ότι το αυτοκίνητο ήταν σχολαστικά συντηρημένο από την KGB κι έχει κάνει μόνο 25.000 km. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει συμμετάσχει σε «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις και μάλλον ήταν ένα απλό αυτοκίνητο της υπηρεσίας.

Καθώς είχε αναλάβει υπηρεσία μόλις δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το Tatra είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Και πόσο πωλείται; Οι προσφορές στο eBay ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, αλλά την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν φτάσει στα €14.400.

Γι’ αυτό βιαστείτε να προλάβετε!

[Πηγή: eBay]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube