Nismo Heritage: Νέο τμήμα για τα «παλιά»

Nismo Heritage: Νέο τμήμα για τα «παλιά»

Η Nissan ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ειδικού τμήματος για την εξυπηρέτηση των πελατών με το σήμα της Nismo στο αυτοκίνητό τους.

Η Nissan αποκαθιστά την επικοινωνία με τους παλιούς πελάτες της, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα των κλασικών κομματιών της. Η ιαπωνική μάρκα ανακοινώνει τη δημιουργία μιας ειδικής μονάδας με την ονομασία Nismo Heritage.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, στόχο έχει να προμηθεύσει τους ιδιοκτήτες παλιών σπορ Nissan με ανταλλακτικά, τα οποία μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεθούν γι’ αυτά τα τόσο ειδικά μοντέλα και κάποιες φορές παλιά μοντέλα. Με έναν αντίστοιχο τρόπο που το κάνουν η BMW ή η Porsche Classic.

Η Nismo Heritage θα ξεκινήσει την εμπορική δραστηριότητά της την 1η Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, αρχικά με ένα μόνο μοντέλο: Το Skyline GT-R R32, το οποίο κατασκευαζόταν από το 1989 έως το 1995. Ένα αγνό γιαπωνέζικο youngtimer που σαγηνεύει εξίσου πολλούς φαν εντός και εκτός της Ιαπωνίας. Δεδομένης της δημοτικότητας αυτών των παλιών ιαπωνικών κομματιών, δεν αποκλείεται η Nismo Heritage να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Δυτική Ευρώπη.

«Εάν ορισμένα ανταλλακτικά δεν μπορούν να αναπαραχθούν λόγω λειτουργικών δυσκολιών στους αρχικούς προμηθευτές, η NISMO θα εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάστασή τους με ανταλλακτικά, είτε αποκαταστημένα είτε ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά είτε ακόμη και με ανταλλακτικά NISMO. Όλα, με απαιτητική απόλυτη ποιότητα των αρχικών εξαρτημάτων», αναφέρει η Nissan.

 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube