ΜΙΝΙ: Original φιλοσοφία με Classic φιλοδοξία

ΜΙΝΙ: Original φιλοσοφία με Classic φιλοδοξία

H τελευταία γενιά του Mini έχει όλα τα προσόντα για να γίνει διαχρονικό classic.

Το νέο MINI είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και συγχρόνως ένα μοντέλο με αειθαλή γοητεία που οφείλεται στα έξοχα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού "Auto Bild Klassik", η τελευταία γενιά του premium “μικρού” έχει όλα τα προσόντα για να γίνει διαχρονικό classic. Το νέο MINI αναδείχθηκε σε "Classic of the Future" στην κατηγορία μικρών και compact αυτοκινήτων, τιμώντας τη νέα έκδοση του αυθεντικού Βρετανικού μοντέλου με το Χρυσό Κλασικό Τιμόνι - "Golden Classic Steering Wheel".

Γενικά, πολύ λίγα αυτοκίνητα συνδυάζουν χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον με διαφαινόμενες δυνατότητες εξέλιξης σε classic από νωρίς. Το νέο MINI τα έχει όλα: αξεπέραστη παράδοση, τον τίτλο του πρωτογενούς μοντέλου στη μικρή premium κατηγορία και πρωτοποριακή τεχνολογία. Ακόμα και 55 χρόνια μετά το λανσάρισμα του κλασικού Mini, οι θεμελιώδεις αρχές ΜΙΝΙ – έξυπνη χρήση χώρου και ευελιξία με αίσθηση go-kart στο δρόμο – παραμένουν πάντα επίκαιρες. Αυθεντική σχεδίαση, μοναδικό στυλ και ξεχωριστή οδηγική απόλαυση, είναι διαχρονικά στοιχεία ποιότητας που εξασφαλίζουν αειθαλή γοητεία στο νέο MINI.

Το "Golden Classic Steering Wheel" απονέμεται για πέμπτη χρονιά. Το βραβείο βασίζεται στα αποτελέσματα ψηφοφορίας στην οποία οι αναγνώστες του "Auto Bild Klassik" κλήθηκαν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους από διάφορες κατηγορίες όπως "Classics of the Year", "Find of the Year", "Restoration of the Year" και "Classic of the Future". Επομένως, η λίστα των νικητών δεν περιλαμβάνει μόνο σημαντικά ορόσημα στην ιστορία του αυτοκινήτου, σπάνια συλλεκτικά κομμάτια και υπεραυτοκίνητα που αποκαταστάθηκαν μετά από επίπονη προσπάθεια, αλλά και σημερινά μοντέλα με διαφαίνουσα επιρροή σε μελλοντικές γενιές οδηγών.

Το "Golden Classic Steering Wheel" είναι το δεύτερο βραβείο του είδους που κατακτά το νέο MINI σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, μετά τη νίκη του στην ψηφοφορία των αναγνωστών του "Motor Klassik" την περασμένη άνοιξη. Εδώ, το νέο MINI ήρθε πρώτο στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων και ψηφίστηκε ομοίως “Κλασικό Αυτοκίνητο του Μέλλοντος” - "Classic of the Future".

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube