Μια εξαιρετική, αλλιώτικη έκθεση για Ferrari στο Λονδίνο

Μια εξαιρετική, αλλιώτικη έκθεση για Ferrari στο Λονδίνο

Αν βρίσκεστε στο Λονδίνο ή κάπου εκεί γύρω, σας συνιστούμε θερμά να κάνετε μια βόλτα στο Design Museum.

Στο Λονδίνο διοργανώνεται μια εξαιρετική και ξεχωριστή έκθεση για την ιστορία του σχεδιασμού των Ferrari.

Εκπληκτικά κομμάτια, προερχόμενα στην πλειονότητά τους από ιδιωτικές συλλογές, συνιστούν μια παγκόσμια πρεμιέρα για μια τέτοια έκθεση Ferrari, εξαιρουμένου του μουσείου στο Maranello.

Όλοι λοιπόν οι εραστές του Cavallino Rampante οφείλουν να κάνουν μια σύντομη επίσκεψη στο Design Museum του Λονδίνου. Εκεί όπου φιλοξενείται μια αρκούντως μυθιστορηματική έκθεση στο σύμπαν της Ferrari με τίτλο «Ferrari: Under the Skin».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μια Ferrari αλλιώτικη από τις άλλες

Στόχος είναι να εντοπιστούν τα 70 χρόνια Ιστορίας και τα αυτοκίνητα όλων των ειδών, είτε πρόκειται για το δρόμο είτε για την πίστα. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να βρείτε την F1 που οδήγησε ο Michael Schumacher όταν κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2000. Η περιοδεία ξεκινά με χρονολογική σειρά, με ακριβές αντίγραφο της πρώτης Ferrari, της 125S και με ενδιαφέροντα έγγραφα, όπως η άδεια οδήγησης του Enzo Ferrari.

Στη συνέχεια μπορείτε να ανακαλύψετε πραγματικά θαυμάσιες ιστορίες και γνώσεις του παρελθόντος, όπως ο τρόπος σχεδιασμού και κατασκευής των αυτοκινήτων εκείνη την εποχή: Ταμπλό σχεδίασης και, αργότερα, μοντέλα με διάφορα τμήματα ξύλου, με σκοπό να δώσουν μια πρώτη ιδέα του τελικού προϊόντος. Μοντέλα όπως διάφορες 250GT (σασί, καμπριολέ...), ακόμη και GTO, 500 F2, και μια 166 Mille Miglia ή ακόμη και μια F40.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube