Η τέλεια διαφήμιση για ένα κλασικό Toyota Land Cruiser [video]

Η τέλεια διαφήμιση για ένα κλασικό Toyota Land Cruiser [video]

Η πορτογαλική εταιρία Cool & Vintage παρουσιάζει τα κλασικά μοντέλα που διαθέτει προς πώληση σε video, γυρισμένα με τρόπο αναμφίβολα cool.

Η αίσθηση μιας ανέμελης βόλτας με ένα κλασικό μοντέλο δεν περιγράφεται εύκολα σε όποιον δεν έχει την ευκαιρία να τη ζήσει ο ίδιος. Κι όμως τα video που φτιάχνει η Cool & Vintage το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό.

Η καταχώρηση μιας αγγελίας σε ένα site μεταχειρισμένων δεν είναι πάντα αρκετή για ένα κλασικό μοντέλο. Για να προσελκύσεις αγοραστές από όλο τον κόσμο πρέπει να δημιουργήσεις κάτι πιο ξεχωριστό και η Cool & Vintage, που εμπορεύεται κλασικά αυτοκίνητα με έδρα την Πορτογαλία, φαίνεται πως τα κατάφερε.

Τελευταίο της δημιούργημα είναι η παρουσίαση ενός Toyota Land Cruiser FJ40 του 1981, με μια καλλονή που βγάζει βόλτα τον σκύλο της στην εξοχή. Το video σου δημιουργεί τόσο ωραία συναισθήματα που, εφόσον μπορείς, σκέφτεσαι να αγοράσεις το αυτοκίνητο χωρίς να σε νοιάζουν λεπτομέρειες όπως ότι είναι πλήρως αναπαλαιωμένο και εφοδιασμένο με υδραυλικό τιμόνι, μεγαλύτερους τροχούς και αναβαθμισμένη ανάρτηση, έχει διανύσει 75.000 km και κοστίζει €17.500.


Μέσα στον ένα μήνα που η Cool & Vintage έχει υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο προώθησης των αυτοκινήτων της έχει δημιουργήσει άλλα τρία video για ένα MGA Coupe, ένα Land Rover Stage One V8 και ένα Ford Cortina GT. Και είναι όλα εξίσου ενδιαφέροντα:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube