Η πιο ρημαδιασμένη Diablo του κόσμου για λιγότερα από €150.000

Η πιο ρημαδιασμένη Diablo του κόσμου για λιγότερα από €150.000

Αυτή είναι η πιο ξεχαρβαλωμένη Lamborghini Diablo που έχουμε δει και πωλείται σε όποιον έχει το χρήμα και το μεράκι να τη φέρει στην παλιά της δόξα.

Μήπως έχετε αρκετά χρήματα για να ξοδέψετε μέσα στο 2017, αλλά προτιμάτε να το κάνετε με αργό και βασανιστικό τρόπο; Σας έχουμε το κατάλληλο αυτοκίνητο! Μια Lamborghini Diablo SE30 του 1994, η οποία είναι όσο ρημάδι μπορεί να φανταστεί και ο πιο πορωμένος  ανακατασκευαστής.

Η ιστορία της συγκεκριμένης δύσμοιρης Diablo είναι κάπως θολή. Ο πωλητής, ο οποίος είναι Βρετανός ισχυρίζεται πως αγόρασε το αυτοκίνητο μέσω ενός ατζέντη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κατάφερε να την «κακοποιήσει» όσο μπορούσε. Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε κατάσταση που ακόμα δούλευε, με λίγα περισσότερα από 1.500 km στο οδόμετρο και αμέσως τοποθετήθηκε σε κλειστό γκαράζ για πέντε ολόκληρα χρόνια. Τότε ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει μια πλήρη ανακατασκευή και έτσι ξεκίνησε την αναζήτηση των ανταλλακτικών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τα δέκα πιο… ξεχασμένα supercars των 90’s

Αλλά αφού, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ξόδεψε ένα «ηλιθιωδώς μεγάλο ποσό χρημάτων» στην αγορά νέων ανταλλακτικών, μυστηριωδώς «έχασε» πολλά από αυτά, όταν μετέφερε την Diablo σε ένα άλλο γκαράζ και έτσι το όλο πρότζεκτ εγκταλείφθηκε. Για να πληρωθεί το ρητό ότι η καλή ανακατασκευή τέτοιων αυτοκινήτων θέλει και επιδέξιους... ιδιοκτήτες. Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για όσους έχουν χρόνο, χρήμα και μεράκι!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2 [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube